seby19www Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 buna ziua! ma intereseaza daca echipamentul din titlu si din link-ul de mai jos poate sa faca stampile (matrita pentru stampile). multumesc! http://www.alibaba.com/product-detail/laser-engraver-3020K-lsct_537926681.html Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Da !, poate să facă asta. Link spre comentariu
seby19www Postat Aprilie 3, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2015 unde pot citi mai multe despre aparat, ca sa vad si cum se fac stampilele, ca in manualul lui nu scrie si trebuie facute niste setari pe care nu le stiu. multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Aparatul se utilizează împreună cu un PC prin interfața USB. Desenele de execuție se fac utilizând programele CorelDraw sau AutoCAD.Secțiunea aceasta nu mi se pare potrivită pentru acest subiect.Postați aici : http://www.elforum.info/forum/56-cnc/ Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Acel utilaj e folosit pentru gravari prin metoda laser si nu pentru realizarea matritelor. Pentru asa ceva e nevoie de o freza (router), care sa poata lucra in 2,5D, Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Dacă gravează negativul în acrilat, poate fi folosită și în scopul propus..Citiți și specificațiile despre adâncimea de gravare. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Pentru stampile se graveaza laser direct cauciucul special pentru stampile. Nu este nevoie de matrite. Vei avea de invatat doar sa setezi masina, nu e complicat dar pentru asta vei strica putin material pentru teste. Eu am un astfel de echipament (ceva mai mare si mai puternic) cu ajutorul caruia am facut cateva negative pt stampile. Link spre comentariu
seby19www Postat Aprilie 4, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2015 trebuie sa umblu in setari si sunt cam multe combinatii ..... pe cauciucul special de stampile abia daca ii face gaura sau graveaza......linii prea groase, nu taie materialul, am treaba...... Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Nu ai reglat focalizarea, din cauza asta ai linii groase, si tot din cauza asta nici nu graveaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum