Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E12-250N + PHT408 - pareri din partea celor ce le-au auzit

tranc3d

Postări Recomandate

As vrea sa-mi fac o bucata full range pentru ascultat in camera (4M x 5M). Nu as vrea sa fie foarte scump... Ma gandeam la ceva de 12" neaparat, si anume E12-250N + PHT408. Am facut o simulare pentru E12-250N in br de 65l si am -3db la 52.8Hz. Am ascultat in aceeasi camera un(doi) satelit(i) cu EV-15B care nu coborau asa mult, dar imi placea cum se auzeau :smt003 . E12-250N urca acceptabil pana pe la 4k. Daca tai PHT-ul la 4k e ok? Cam la ce putere voi fi limitat (de PHT) in conditiile in care filtrul este de 18db/oct taiat la 4k? Sunt interesat cum se aude combinatia asta, daca a auzit-o cineva. Cum se impaca E12-250N cu PHT408? Eventual recomandati-mi o frecventa de taiere la PHT bazata pe experiment daca se poate. Cam la ce putere rezista PHT408 cu filtru de 18db/oct neatenuata?(la diferite frecvente de taiere)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranc3d

3

• Mircea Bartic

1

• Gizmo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

combinatia ta e chiar okam facut boxe in aceasta configuratie si suna chiar binePHT-ul il poti taia si la 6 Khz (imbina graficele si ai sa vezi)nu prea sunt sanse sa-l pusti in utilizare normala :weedman:

Link spre comentariu

Daca il tai la 5k e bine? Deci cu un filtru de 18db/oct taiat la 5k pe PHT, luam worst case, adica neatenuat, ce sanse am sa-l pushc cu IPA400? Pentru ca acest satelit s-ar putea sa completeze din cand in cand sub cu C18 si o sa fie nevoie de inalte suplimentare :smt003 . Multumesc de raspuns Nexus.

Link spre comentariu

vezi ca user-ul Claudio are exact aceste boxe si le foloseste intr-o camera de camin (20mp). Eu am ascultat doar o bucata (a doua nu era terminata) si suna f. bine. Nu stiu cat bass te astepti tu sa aiba dar cu o amplasare buna in camera si un pic de procesare sigur te vor multumi. :smt006

plus ca m-am speriat cat era de usoara incinta :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări