tranc3d Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 As vrea sa-mi fac o bucata full range pentru ascultat in camera (4M x 5M). Nu as vrea sa fie foarte scump... Ma gandeam la ceva de 12" neaparat, si anume E12-250N + PHT408. Am facut o simulare pentru E12-250N in br de 65l si am -3db la 52.8Hz. Am ascultat in aceeasi camera un(doi) satelit(i) cu EV-15B care nu coborau asa mult, dar imi placea cum se auzeau :smt003 . E12-250N urca acceptabil pana pe la 4k. Daca tai PHT-ul la 4k e ok? Cam la ce putere voi fi limitat (de PHT) in conditiile in care filtrul este de 18db/oct taiat la 4k? Sunt interesat cum se aude combinatia asta, daca a auzit-o cineva. Cum se impaca E12-250N cu PHT408? Eventual recomandati-mi o frecventa de taiere la PHT bazata pe experiment daca se poate. Cam la ce putere rezista PHT408 cu filtru de 18db/oct neatenuata?(la diferite frecvente de taiere) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 combinatia ta e chiar okam facut boxe in aceasta configuratie si suna chiar binePHT-ul il poti taia si la 6 Khz (imbina graficele si ai sa vezi)nu prea sunt sanse sa-l pusti in utilizare normala :weedman: Link spre comentariu
tranc3d Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Daca il tai la 5k e bine? Deci cu un filtru de 18db/oct taiat la 5k pe PHT, luam worst case, adica neatenuat, ce sanse am sa-l pushc cu IPA400? Pentru ca acest satelit s-ar putea sa completeze din cand in cand sub cu C18 si o sa fie nevoie de inalte suplimentare :smt003 . Multumesc de raspuns Nexus. Link spre comentariu
tranc3d Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Si inca ceva: merita sa-i fac cutia mai mare de 65L(volum util)? Ce volum aveau incintele facute de tine Nexus? Link spre comentariu
Gizmo Postat Ianuarie 28, 2007 Partajează Postat Ianuarie 28, 2007 vezi ca user-ul Claudio are exact aceste boxe si le foloseste intr-o camera de camin (20mp). Eu am ascultat doar o bucata (a doua nu era terminata) si suna f. bine. Nu stiu cat bass te astepti tu sa aiba dar cu o amplasare buna in camera si un pic de procesare sigur te vor multumi. :smt006 plus ca m-am speriat cat era de usoara incinta :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum