Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent tranzistor smd comutatie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

4

• UDAR

3

• Electronicserver

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Echivalentul direct este 2N4403 . N-ai valori pe schema aia . E posibil ca 2N3906 să fie slab ( ca și curent ) deși nu cred. Mai la siguranță pune 2N2907A . 

Probabil și BD136 face funcția - este poate chiar exagerat. Sau BC327, BC640 , etc

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Nu , nu este . Și are și alte lipsuri în utilizarea asta . Dar chiar și așa s-ar putea să mergă. Fără o schemă completă - valori , frecvențe, etc.  și fără glob de cristal nu pot spune mai multe . Posibil să meargă și cu un BC 557 ... Eu am plecat de la singura informație pe care o aveam - PMBT4403.

Acum offtopic : dacă e vorba de o depanare încerci orice ai PNP de 500mA sau chiar mai slab - dacă nu merge , revii de unde ai plecat.  Dacă e un proiect nou - preferabil procuri tranzistorul recomandat sau un echivalent cert .

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Acu , fără să fac prea multă teorie aici , nu prea contează cât de lent este tranzistorul ăla - rămânând desigur în limitele normalului . Mai mult contează să aibă amplificare suficientă la curent mare . 

În rest , ai dat toate informațiile cerute ... În fine , spor la treabă . Eu mai multe nu mai pot să spun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări