SOLDAN CONSTANTIN Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Buna ziua ,astazi am scanat BROSURA RR MODERN S 626A 300dpi color pdf necomprimata si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/4a8kv1ws955a/BROSURA_RR_MODERN_S_626_A.pdf.html ,am vrut sa urc pe mediafire dar nu-mi da voie sa copiez linkul cauza ...?! Multumesc foarte mult pentru brosura domnului twinvortex cu stima Soldan. 1 Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 "No such file" Regret ca a murit, "Modern" a fost radioreceptorul copilariei mele... Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 M-ar intresa si pe mine brosura,daca sunteti amabil sa o repostati Link spre comentariu
kripton Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Am luat legatura cu d-l Soldan cu propunerea ca toate brosurile schemele si prospectele expuse de d-sa, sa fie adunate intr-un topic asa ca la sectiunea tranzistorizata, sa stim ce s-a postat si ce nu, astfel, la cerere, se pot reactualiza mai usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum