Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor tensiune

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

3

• nel65

2

• Electronicserver

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu vrei sa intelegi ca pentru motoare ,deci si pompa de centrala,trebuie invertor cu unda sinusoidala?

Alea pe care le-ai pus tu sunt cu unda sinus modificat sau dreptunghiulara.Nu merge la motoare ,se incinge motorul sau/si se da dracu si invertorul.Ia foc la propriu.Ce experienta ai pentru abordarea unui asemenea proiect?Ce buget alocat ai pentru asta?

LE

Invertor sinus pur 300W .Din schema asta am realizat doar modulul de la pagina 3 ,cu o punte H formata din 12 buc IGBT iar partea de ridicare de la 24V la 340V am realizat-o cu 7 trafo ETD49,pentru o putere de 5000W

Editat de nel65
Link spre comentariu

si eu am incercat cu un invertor cu sinus modificat dar bazaia urat si se incingea si pompa si invertorul Am renuntat inainte sa fie mai rau

Daca motoru se invarte nu-i nici o problema chiar daca bazaie. La alimentarea pompei din retea carcasa pompei are deobicei temperatura cu 20-25C mai mare fata de temperatura agentului termic si pentru unele modele de pompe chiar mai mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări