leo 17 Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 daca ma puteti ajuta cu o schema a unui convertor tensiune 12v -220v 150w pt o pompa la o centrala ..va multumersc anticipat Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 http://www.elforum.info/topic/33569-invertor-convertor-12v-220v-50hz-teoria-undelor/ Link spre comentariu
leo 17 Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 http://danyk.cz/menic230_4.html..la schema astya daca pun cate doua perechi de irf pe ramura ..pot obtine 150 w la iesire ..ce credeti o sa pot sa o adaptez pt a o folosi la pompa de de la centrala ? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Nu. Iti trebuie unda pur sinus pt motor. Link spre comentariu
leo 17 Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 http://www.scrigroup.com/tehnologie/electronica-electricitate/CONVERTIZOR-DE-TENSIUNE-V-ccV-21153.php dar aceasta schema ? Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Nu vrei sa intelegi ca pentru motoare ,deci si pompa de centrala,trebuie invertor cu unda sinusoidala? Alea pe care le-ai pus tu sunt cu unda sinus modificat sau dreptunghiulara.Nu merge la motoare ,se incinge motorul sau/si se da dracu si invertorul.Ia foc la propriu.Ce experienta ai pentru abordarea unui asemenea proiect?Ce buget alocat ai pentru asta? LE Invertor sinus pur 300W .Din schema asta am realizat doar modulul de la pagina 3 ,cu o punte H formata din 12 buc IGBT iar partea de ridicare de la 24V la 340V am realizat-o cu 7 trafo ETD49,pentru o putere de 5000W Editat Aprilie 2, 2015 de nel65 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Eu am invertor cu sinus modificat nu pur la centrala si merge de 12 ani in caz ca se ia curentul fără probleme.Cel mai mult a mers 9 ore odată. Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 si eu am incercat cu un invertor cu sinus modificat dar bazaia urat si se incingea si pompa si invertorul Am renuntat inainte sa fie mai rau Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Se poate folosi un UPS cu putere mult mai mare ex:850VA pt pompa de100W acumulator auto 70Ah si se modifica partea de incarcare. Link spre comentariu
ventzel Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 si eu am incercat cu un invertor cu sinus modificat dar bazaia urat si se incingea si pompa si invertorul Am renuntat inainte sa fie mai rau Daca motoru se invarte nu-i nici o problema chiar daca bazaie. La alimentarea pompei din retea carcasa pompei are deobicei temperatura cu 20-25C mai mare fata de temperatura agentului termic si pentru unele modele de pompe chiar mai mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum