Vizitator davidandrei Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 buna...sunt nou in acest domeniu.o sa trec direct la subiect:)nu demult am dezmembrat un strung cnc,care lucra cu fanuc:)intrebarea mea este...as putea sa schimb spindle motorul si servomotorul pe mach3...astept un raspuns de la cei in domeniu...va multumesc Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Cea mai usoara metoda este prin inlocuirea motoarelor de angrenare a celor doua axe (X si Z) cu motoare pas cu pas, iar pentru angrenarea spindel-ului folosesti un motor controlat de convertizor de frecvenza. N-ar strica eventual mai multe date despre utilaj. Link spre comentariu
Vizitator davidandrei Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 m-am exprimat gresit...eu servomotorul si spindel-ul as vrea sa le folosesc pe MACH 3 . Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Controlul servomotoarelor prin semnal TTL(potul paralel) este mai complicat. Pentru asa ceva ai nevoie de drivere care se pot controla cu TTL, deoarece driverele originale ale masinii erau controlate cu semnal analog +/-10v. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) se poate face si cu mach3 dar iti trebuie ceva de investit . Daca ai tool change o sa fie o distractie . Daca te gandesti sa vinzi driverele si motoarele sunt intresat . Editat Aprilie 10, 2015 de aventtini888 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum