stefank Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Buna ziua , stiti cumva un cod mfy pentru acest lcd ? mainboardul are codul MST9MV1-ES(32) HDM9L-V5.1 , procesorul este MST9E88L-LF . Am incercat toate codurile din zona MD30XXX dar nu se potriveste nici unul . Multumesc . Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 nu este cod MFY Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 1, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2015 inteleg , multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 daca ai telec. BRAVO, iti trimit fisier ... Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 am tc Bravo , va rog sa-mi trimiteti , multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 lipsesc cateva taste, dar functiile de baza sunt ... Incearca si eventual confirma functionarea MEDION.rar Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 va pot confirma in citeva zile cind primesc , asa stiam ca mai am in stoc dar verificind nu am gasit niciuna , multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) am primit telecomenzile , dar sint inversate functiile , pot edita fisierul si programa din nou telecomanda cu functiile corespunzatoare ? L.E. : am gasit in baza de date internet un cod bun care corespund functiile , multumesc Editat Aprilie 6, 2015 de stefank Link spre comentariu
florinnpana Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 IRC81945-OD CLASIC poti programa sau o poti lua gata programata Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 8, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2015 s-a rezolvat , dupa cum am scris mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum