zal Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Am mai întrebat asta: cîţi dintre cei care au pretenţie de la el să tocească la şcoală au făcut asta? Sau au remuşcările proprii? Io n-am tocit şi nu mi-a plăcut şcoala, dar am suportat-o la gîndul că nu va dura o veşnicie... şi am avut dreptate. Link spre comentariu
TON Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Am mai întrebat asta: cîţi dintre cei care au pretenţie de la el să tocească la şcoală au făcut asta? Sau au remuşcările proprii? Io n-am tocit şi nu mi-a plăcut şcoala, dar am suportat-o la gîndul că nu va dura o veşnicie... şi am avut dreptate. Scoala nu va dura o vesnicie ,bine graiesti man ...pasiunea pentru electronica si satisfactia aplicatiilor ei fara numar Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 La 16 ani experimentează. La un moment dat va găsi altceva. Lasati băiatul sa-si găsească calea si nu va dati ca exemplu pentru ca s-ar putea să nu i se potrivească. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 (editat) La 16 ani experimentează. La un moment dat va găsi altceva. Lasati băiatul sa-si găsească calea si nu va dati ca exemplu pentru ca s-ar putea să nu i se potrivească. Ok, noi credeam ca deja si-a gasit calea (cand te nasti cu o pasiune cam asta iti va fi calea...). Legat de problemele cu scoala Rares ,tot timpul vor fi probleme...Mai tarziu cu facultatea apoi cu colegii de serviciu, apoi cu sefii, apoi cu al doilea serviciu dupa demisia din primul, apoi probleme cu nevasta si cu "miniraresii" care vor fi razvratiti la 16 ani ca isi vor cauta calea ca si tine acum, apoi probleme cu mini-"miniiraresi" (nepotii) . Asta e! se anunta un viitor plin de probleme pentru tine... Editat Iunie 19, 2016 de Cristian74 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Ok, noi credeam ca deja si-a gasit calea (cand te nasti cu o pasiune cam asta iti va fi calea...). Legat de problemele cu scoala ,tot timpul vor fi probleme...Mai tarziu cu facultatea apoi cu colegii de serviciu, apoi cu sefii, apoi cu al doilea serviciu dupa demisia din primul, apoi probleme cu nevasta si cu "miniraresii" care vor fi razvratiti la 16 ani ca isi vor cauta calea ca si tine acum, apoi probleme cu mini-"miniiraresi" (nepotii) . Asta e! se anunta un viitor plin de probleme pentru tine... Serios? Eu cred ca Rares este un tip realist ce-si ride in barba de parerile voastre, ce este asa de greu de inteles ? Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 ............... toate celelalte ginduri bune si indemnuri la seriozitate prezinta un defazaj semnificativ in cazul de fata, estimez o sosire la destinatie peste 15-25 de ani... Corect, si-atunci o sa zica: "Mare bou am fost ca nu i-am ascultat pe dobitocii aia de pe elforum atunci..." Ca de uitat, n-o sa uite.... Link spre comentariu
Rares Alexa Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Sunt foarte dezorientat ....Inca nu mi-am gasit calea .... Va spun de acum ca nu o sa fie electronica ... stati linistiti ...E doar o pasiune .... Link spre comentariu
gheo23 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Poate vrei sa te faci...profesor! Zic si eu...cred s-au scris destule off topic.Hai sa revenim la ...oile noastre. Sa ai o vacanta frumoasa Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Serios? Eu cred ca Rares este un tip realist ce-si ride in barba de parerile voastre, ce este asa de greu de inteles ? De acord cu tine...Poti sa-i trimiti si o donatie lui Rares. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 (editat) Hai sa-i zic si eu de scoala. Eu, mare bagabont.... Am muncit oriunde si orice,faceam bani multi. Ma rog,mai multi decat media pe cap de locuitor. Prost nu eram,dar scoala ma incurca,ca sa zic intr-un fel. In general am facut cam ce am dorit si pot spune ca sportul m-a ajut foarte mult dintr-un anumit punct de vedere. Mai multa determinare,incredere in sine si o oarecare conduita. Asta cu increderea in sine si-n propriile puteri poate degenera usor in cafteli prin baruri,dar nu intru in detalii. Am cochetat si cu anturaje mai dubioase dar am depasit momentul fix cand se ajunsese la punctul critic. Pana pe la 26 de ani nu am renuntat la citit. Lectura fiind marea mea pasiune. Am terminat cateva cursuri pe la Scoala Populara de Arte cum ii zicea pe atunci,am fost fotoreporter,vopsitor,depanator radio-tv vreo saptamana ,bagator de seama,vanzator de tricouri si chiloti de dama...nici eu nu mai stiu cate n-am facut. La un moment dat,lucrurile au inceput sa se mai schimbe si nu prea mai mergeau combinatiile. M-am angajat ca necalificat si incet,incet,am devenit un foarte bun meserias in ce faceam. Nu-i important domeniul. Implicatiile profesionale au devenit tot mai serioase si nu puteam trece mai departe. N-aveam bacul ca,de' facusem bani cand trebuia sa invat. L-am dat. A urmat o facultate. Am renuntat la ea dupa doi ani si am dat la alta. Cu ocazia asta,la terminarea facultatii deja aveam o functie importanta intr-o firma(ceva legat de id-ul meu). De aici,cu toata experienta acumulata in toti acesti ani de viata,am facut pasul decisiv si mi-am infiintat prima firma. Nici cu ocazia asta n-am scapat de invatat datorita oportunitatilor care se conturau la orizont. Am facut alta firma, in alt domeniu,total opus fata de ce incepusem. Si tot asa.... De munca si invatatura n-am scapat nici acum. Pentru a face ceva in viata asta trebuie multa munca,fie fizica,fie intelectuala. Nu cred ca-i vreunul care sa poata spune ca el a terminat cu invatatul si totul vine ca pe tava. Marele secret stii care e? Sa fii sincer cu tine insuti si sa intelegi cu adevarat ce se petrece in jurul tau. Si sa-ti mai spun o chestie. Oricat de golan am fost candva,intotdeauna mi-am respectat cuvantul dat si n-am fost niciodat un jmecher prost. Stii care-s aia? Aia de se cred mari si tari dar sunt vai de mama lor si fac si ei tot felul de treburi cum ca nu se bunghesc fraierii. Da' de unde... Stiu toti cat de prosti sunt. Numa' ei nu-si dau seama. Editat Iunie 20, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 (editat) Nici cu ocazia asta n-am scapat de invatat datorita oportunitatilor care se conturau la orizont. Am facut alta firma, in alt domeniu,total opus fata de ce incepusem. Si tot asa.... De munca si invatatura n-am scapat nici acum. Pentru a face ceva in viata asta trebuie multa munca,fie fizica,fie intelectuala. Nu cred ca-i vreunul care sa poata spune ca el a terminat cu invatatul si totul vine ca pe tava. Sa-ti spun despre un prieten care cu o ocazie l-am dus pe o linie de fabricatie, la final a exclamat: "Multumesc parintilor mei ca au insistat sa fac o facultate si ca nu am ajuns aici!" Am vazut si cum se lucreaza in India pe bani mai putini ca la noi, acolo saracia e mostenita de la mama lor, traditia. Sti Rares cand conteaza sa ai studii (o diploma) atunci cand vine oportunitatea de a fi mai bine pentru tine. Daca atunci nu ai ce-ti trebuie, poti sa spui ca "viitorul a trecut pe langa tine". Ramai cu ceilalti la fel ca tine nimic mai simplu, multimea nu se schimba... Toti vor muncii pe salarii de mizerie in medie 2080 ore, vezi imaginea de mai jos: Editat Iunie 20, 2016 de Cristian74 Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 (editat) Hai sa nu amestecam politica aici , muncitul neproductiv poate fi si 3000 de ore da' degeaba , daca nu iese valoare . Asemenea populisme prind la un anumit tip de persoane ... care nu inteleg economie . Editat Iunie 20, 2016 de Depanatoru Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Nu poti razbi in lume daca stai departe de ea. Stiu ca suna cam pompos dar asta-i adevarul. Hai ca ma dor deshtele de la atat scris. Link spre comentariu
Rares Alexa Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 (editat) Va rog frumos, puteti sa inchideti acest subiect ? Editat Iunie 20, 2016 de Rares Alexa Link spre comentariu
Postări Recomandate