valentin_2402 Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Buna ziua . Am 2 tuburi 6p14p si vreau sa fac un amplificator cu acestea . Care din urmatoarele tuburi pe care le detin pot sa folosesc in partea de preamplificare : 6n1p;6n6p;6n14p.6j1p.Va multumesc. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 (editat) Buna ziua . Am 2 tuburi 6p14p si vreau sa fac un amplificator cu acestea . Care din urmatoarele tuburi pe care le detin pot sa folosesc in partea de preamplificare : 6n1p;6n6p;6n14p.6j1p.Va multumesc. Deschide un topic separat si vei fi ajutat si cu scheme si cu sfaturi . Editat Iunie 18, 2016 de dumitrache_s Link spre comentariu
valentin_2402 Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Multumesc ! Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Viata mea nu o cunoaste nimeni ! ok ? Si nu a fost asa de frumoasa . Nimeni nu ma inteles vreodata !Eu nu pot sa va inteleg de ce ma tot f.... cu atatea intrebari despre scoala ???? E viata mea si o sa ma descurc eu . Eu nu suport sa imi zica cineva ceva de o mie de ori ... odata si gata . Esti complexat! Nimeni nu te-a inteles vreodata? Ai vrut sa te intelegem noi...Noi am facut tot ce am putut am daruit din timpul nostrum si din banii, si am rupt o bucata din inima noastra pasionata ca sa te bagam in seama, poate mai mult decat au facut-o parintii tai. Esti copil dar nu trebuie sa ramai asa ai dat impresia ca te maturizezi. Macar prin preocuparile de aici! Final: DEZAMAGIREA! Link spre comentariu
Rares Alexa Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Nu fuge nimeni! El se separa de cei ce l-au ajutat....un lucru foarte urat.Cat despre scoala,toti trec prin asta!Nu e un motiv sa renegi pe toata lumea Nu ma separ de nimeni ! Ok ? Dar nu suport sa se puna atata presiune pe mine ..... La scoala ma descurc pe puterile mele . Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 E un sfat bun... Link spre comentariu
Rares Alexa Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Pasiunea asta e singurul lucru care ma face fericit .... Fiecare zi la scoala pentru mine e un chin .... NU DIN CAUZA ORELOR ... Din cauza colegilor .... daca am participat si eu la 2 / 3 concursuri fac misto de mine .... mereu imi spun ca sunt ciudat, prost, nebun . Cel mai rau e cand vor sa chiuleasca de la ore .... eu nu sunt de acord cu asa ceva . Si ati mai fost si dvs care puneti atata presiune cu scoala .... Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Rares tu nu trebuie sa te superi pe nimeni , eu te cunosc destul de bine , daca te uiti atent pe acest forum tu esti apreciat foarte mult (in special de lampari) cand noi (lamparii) tot batem "toba" cu invatatura noi stiim ce vorbim ca am trecut prin asta . Cand am terminat stagiul militar am vrut sa dau la subofiteri la Boldesti tata mi-a zis NU ( mai are un baiat militar ) dar eu "capsoman" m-am dus unde mi-a placut . Ce verau sa scot in relief ..................... tu trebuie sa ai un tel in viata ................ momentan este bacul apoi mai vorbim , adica ce vrei pe viitor . Consider ca ai scris intr-un moment de nervozitate si colegii de forum te vor intelege . Sa fii cumintel si respectos . Dumitrache_S . Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 (editat) Când am terminat anul 4 la energetic, am vrut la timișoara la facultatea de electronică(1981 !) maică-mea (RIP mami) nu m-a lasat la așa distanță mare....după 20 de ani îmi părea rău că i-am ascultat: știu multe, pot face și mai multe dar îmi lipsește acea hârtie care să ateste că știu....crede-mă că a venit momentul să-mi pară rău că nu am învățat mai mult, că n-am terminat și eu o facultate... chiar de c...t, doar să am hârtia. asta îți explică oamenii ăștia, vor să nu ajungi un cocalar care n-are habar cine a fost Eminescu... atât am avut de spus...înțelegi ce vrei. Editat Iunie 18, 2016 de Dan Minciu Link spre comentariu
gheo23 Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Esti la varsta aia critica ...un rasvratit! Asa eram si eu...dar timpul a trecut si acum imi vine sa rad de acele vremuri.Imi place ca iti respecti mama si asta spune multe despre tine.Esti o persoana , un tanar...un om, nu vrei sa mai fii tratat ca un copil , asa-i? Calmeaza-te si mergi inainte.Nu renunta la prieteni si nici la pasiune.Intra, asa , intr-o mica tacere si pune-ti ordine in ganduri ! Succes. Si inca ceva: uita-te pe postarile multora din membrii acestui forum si ai sa vezi cat de prost stau cu gramatica.Deci cartea e buna si din postarile tale am vazut ca stai bine la acest capitol. Link spre comentariu
itube Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Hmm, ce rau a ajuns societatea noastra, daca un tanar care vrea sa invete se plange ca scoala este un chin din cauza colegilor. Oare ce pazeste dirigintele ala ? Rares, daca iti mai ramane timp, mergi la un club de box, macar cateva luni, si nu o sa te mai insulte nimeni. Viata este grea si de foarte multe ori vorba buna cu cretinii nu are folos, mai ales cand esti singur, cand nu ai un frate mai mare, sau cand nu ai tata, sau cand esti mai sarac, cand nu faci parte dintr-o gasca. Capul sus, asta nu-i nimic si incerca sa fii calm si sa te gandesti doar la problemele tale si sa le rezolvi pe fiecare. Colegii care iti vorbesc asa, atata ii duce mintea. Link spre comentariu
Patefon Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Pasiunea asta e singurul lucru care ma face fericit ....Fiecare zi la scoala pentru mine e un chin .... NU DIN CAUZA ORELOR ... Din cauza colegilor .... daca am participat si eu la 2 / 3 concursuri fac misto de mine .... mereu imi spun ca sunt ciudat, prost, nebun . Cel mai rau e cand vor sa chiuleasca de la ore .... eu nu sunt de acord cu asaceva .Si ati mai fost si dvs care puneti atata presiune cu scoala ....Rareș, colegii tai nu pot înțelege decât concepte simple, cum ar fi banii. Data viitoare spune-le direct: Eu am nevoie de bani, pentru asta trebuie sa iau bursa. Dacă vreți sa chiulesc faceți cheta si dați-mi 300 de lei. O să zică ca ești nebun si te vor lasa in pace. Link spre comentariu
busu Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 (editat) ....... Editat Iunie 18, 2016 de busu Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 ??????????????????????// Link spre comentariu
vera Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 (editat) Rares trece printr-o perioada mai grea, cum am trecut toti la varsta lui.L-ati prins intr-un moment nefavorabil (explicabil) si acum toti, sariti cu gura pe el (in loc sa-l ajutati, cum spunea si colegul @Patefon).Fiind baieti "mari", aveti capacitatea de a-l intelege (dati timpul inapoi si-l veti intelege mult mai usor).Ajutorul pe care i l-ati dat pana acum, a fost dezinteresat (cel putin asa presupun eu), asa ca nu aveti nici un drept de a impune altceva, decat respect (pe care Rares vi-l acorda, din cate vad).Rares viitorul iti apartine si faci ce vrei cu el. Daca vrei sa asculti sau nu sfaturile primite, ramane la latitudinea ta.Numai tu hotarasti ce faci cu viata ta. Editat Iunie 19, 2016 de vera Link spre comentariu
Postări Recomandate