Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

L-am introdus din nou tubul in soclu . Dar degeaba .... am masurat si rezistenta filamentului cu multimetrul si imi arata ceva . M-am uitat mai bine si am vazut ca filametul se aprinde foarte slab doar la o trioda la cealalta nu se mai aprinde deloc . 

Link spre comentariu

Nu ai ce sa-i mai faci. Asa cum ti-a zis si @Zal si eu, tubul a pierdut vidul din cauza fisurarii sticlei.

Eu am un GI30 caruia nu i se aprinde filamentul, dar masurat este bun si are si consum de curent cand il alimentez. Apoi, l-am cercetat atent cu o lupa si am descoperit o fisura foarte mica in jurul unui piciorus.

Trebuie sa-l inlocuiesti, alta varianta n-ai, tubul de bun de pus in prastie si tras dupa ciori.

Link spre comentariu

Daca aveti chef de glume .... faceti-le cu altii .... mie mi s-a luat de glume si comentarii fara rost .

*********************************************************************************************************************

Tot ma intrebati de rezultatele primite la scoala  ..... 

Singura persoana care are dreptul sa stie notele mele este numai mama mea . 

Dvs nu ma cunoasteti asa de bine ... 

Despre amplificatoare : 

Sunt la inceput oameni buni !!! Dvs chiar nu intelegeti acest lucru ? 

Si dvs ati fost ca mine si tot la fel cred ca ati construit cu ce ati avut . 

Lasati-ma sa imi traiesc visul meu asa cum vreau eu ... fara trafuri Hammond, cutii taiate cu laserul . Eu nu imi pot permite asa ceva oricat de mult mi-as dori . 

Le fac cu ce am si cum vreau . 

Link spre comentariu

............................................................................

Tot ma intrebati de rezultatele primite la scoala  ..... 

Singura persoana care are dreptul sa stie notele mele este numai mama mea . 

............................................................................

Iti amintesti care a fost conditia pusa ca sa fii ajutat de @Viobio, de @Dumitrache_S si de altii care te-au ajutat, chiar si cu sfaturi??

Asta a fost conditia, sa dovedesti ca nu neglijezi scoala. Daca ai promis asta si totusi nu vrei sau nu poti dovedi, iar mama ta este singura care are dreptul sa stie notele tale, atunci nu joci corect si ar trebui sa fii trimis la dumneaei sa-ti dea sfaturi, tuburi, socluri, componente, scheme, etc, etc si sa nu-i mai pese nimanui de pasiunea ta.

Capisci?

Link spre comentariu

Rares,

eu am fost ceva mai tare decat tine cam din clasa a V-a nu am mai fugit "sa ma tin de fusta mamei".

Dar daca faci un amplif. trebuie sa te straduiesti sa-l faci corect chiar si cu materialele pe  care le ai. Insa chiar si cu material ieftin iti trebuie un minim standard sub care nu mai are rost sa il faci...Cred ca am fost destul de explicit iar sfaturile sunt destul de clare.

Poti sa vezi pe forum topicuri in care useri au facut, desfacut, iar refacut poate de zece ori un amplif pentru ca o sinusoida la 1KHz nu avea amplitudinea la fel cu cea gasita intr-un catalog...

Da si in legatura cu faptul ca ai acceptat sa primesti donatii, ai si obligatii fata de cei care au investit in tine, are mare dreptate @untold.

Eu raman la sfatul ca "e mai bine sa dai, decat sa primesti" (pentru ca te obligi sau te indatorezi)

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Viata mea nu o cunoaste nimeni ! ok ? Si nu a fost asa de frumoasa . Nimeni nu ma inteles vreodata ! Eu nu pot sa va inteleg de ce ma tot f.... cu atatea intrebari despre scoala ???? E viata mea si o sa ma descurc eu . Eu nu suport sa imi zica cineva ceva de o mie de ori ... odata si gata .

Link spre comentariu

O sa vina vremea cand o sa-ti dai pumni in cap ca nu te-am f..... si mai tare. 

Atunci insa, va fi prea tarziu, cumva o sa te descurci tu, dar CUM???

SI cu asta am incheiat orice discutie cu/despre tine. Sa fii sanatos, destept, iubit si fericit!

Link spre comentariu

@Rares,ai muscat mana care te-a hranit.Indiferent de problemele tale,nu cred ca acesti oameni care te-au ajutat cu sfaturi si/sau componente ,merita sa le vorbesti asa.Tine cont ca nu ti-au cerut nimic in schimb si daca te intreaba de scoala,te intreaba deoarece nu vor sa te vada pe cai gresite.Nu te interogheaza nimeni....

Urat din partea ta....dar au si ceilalti o vina;ti-au dat apa la moara  iar acum te crezi geniu neinteles.Fara ajutor,nu o sa ajungi departe...ia un Snickers,pentru ca nu esti tu insuti!

Link spre comentariu

Bine ca aruncați cu pietre in copil. Știți voi prin ce trece acum? Copilul trebuie sa-si asume o decizie cu finalitate peste 5 ani (bacalaureat, facultate) intr-o societate impredictibila peste 6 luni având ca piloni de sprijin voința proprie si mama lui. Hm! Unde fugiți când a dat greu?Rareș, ai încredere in instinctul tău!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări