Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

DA, Asta după ce am ajuns la Radioclub...Atunci m-au dădăcit și la tehnici de lucru, și la "dizain"... până atunci, adică 2 ani, (a IX-a si a X-a) nu arătau bine...dar evoluam...

Link spre comentariu

Rares aspectul amplifului este atat cat vrei tu, doar le faci pentru tine...

Acum sa vedem cum functioneaza, daca tu esti multumit este ok, pentru sufletul tau le faci.

Daca intentionezi sa le comercializezi mai tarziu, din lipsa de spatiu, de nevoie, etc... atunci trebuie sa tii cont de tot ce scriu colegii forumisti aici.

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Si eu le-as vinde, cu exceptia primului...

Am trecut printr-un eveniment marcant (negativ) dupa ce-am vandut primul meu amplificator pe tuburi, un SE cu 6N2P si 6P3S.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Si eu le-as vinde, cu exceptia primului...

Am trecut printr-un eveniment marcant (negativ) dupa ce-am vandut primul meu amplificator pe tuburi, un SE cu 6N2P si 6P3S.

Asa si eu am facut amplifuri pentru mine, pana mi-au mancat prietenii urechile cu txt ("Lasa ma ca iti faci tu altu'...") si asa le-am vandut...

:rade:

Link spre comentariu

Meserie!

Rares,dai un strat de lac si dupa ce se usuca dai cu degetele pe el. Daca simti rugozitati,dai cu glasspaper de minim 200 granulatie. Apoi alt strat de lac.

La fel..... altul.  

Stii cum iese? Nu pot sa zic aici. Treaba e ca nici musca nu poate ateriza pe el,aluneca.

Link spre comentariu

Ce fete, unde fete? Eu n-am asa ceva, pesemne ca browserul iti aduce aminte de site-urile pe care le-ai vizitat, mai da-i si matale cate-un clear history din cand  in cand.... :rade:

Link spre comentariu

Da... așa îmi place spatele...vezi ce înseamnă sfaturi? dacă ai fi lăsat tabla de suport pe interiorul carcasei, s-ar fi văzut decupajul ăla nașpa... așa ai o tablă decupată frumos care acoperă cu brio erorile de prelucrare...E fain.

Cu stimă,

Dan Minciu

Link spre comentariu

EI, asa da, arata foarte bine! Lacul ii schimba total aspectul, imi place si tabla aia din spate cu mufele pe ea.

O sugestie: la viitoarele carcase din "blani", incearca sa faci prinderea intre ele cu cepuri din lemn si nu cu suruburi, se gasesc foarte usor cepuri pentru mobila asta care e acum sub forma de kit si pe care o asamblezi acasa. Asa nu se va vedea sistemul de prindere si-ti va permite un finisaj mult mai bun.

Esti pe drumul cel bun, te rog nu te supara pe mine pentru criticile mele, o fac doar din dorinta de a te perfectiona!

Editat de Untold
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări