Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

@TON,

Am vrut sa donez odata un osciloscop de buzunar pentru o trusa ce ar fi urmat sa se poata plimba de la unul la altul pentru cei ce nu au mai mult decit surubelnite si pistol de lipit. Sa-si regleze amplificatoarele. Nu s-a oferit nimeni sa stringa citeva scule din astea intr-o geanta.

Posmagii trebuie sa fie si moi.

@marlowe,

Cu tine nu am ce discuta ca esti badaran si fara maniere si nu ai pic de simtul umorului.

Editat de adigh
Link spre comentariu

@TON,

Am vrut sa donez odata un osciloscop de buzunar pentru o trusa ce ar fi urmat sa se poata plimba de la unul la altul pentru cei ce nu au mai mult decit surubelnite si pistol de lipit. Sa-si regleze amplificatoarele. Nu s-a oferit nimeni sa stringa citeva scule din astea intr-o geanta.

Posmagii trebuie sa fie si moi.

@marlowe,

Cu tine nu am ce discuta ca esti badaran si fara maniere si nu ai pic de simtul umorului.

Aici iti dau dreptate si eu m-am situat in aceasi ipostaza si ce am primit in schimb !?? vorbe murdare de la  persoane cu grave disfuntii in ale comunicarii .

Link spre comentariu

Era sa uit .........

Felicitari si din partea mea Rares ,nu uita sa lipesti piesele pe cose cit mai ordonat si sa folosesti un fir gros de 1-2 mm di cupru pentru circuitul de masa ....

Link spre comentariu

Cosele le pastrez pentru alte amplificatoare cu tuburi mai deosebite  ....

Acest amplificator asa am vrut sa il construiesc .... cat mai mic ... usor de transportat  

Stiu ca montarea pieselor e cam dezordonata ... Daca nu va suparati, va intreb si eu : Cand o persoana asculta muzica la un amplificator cu tuburi ....se uita la componentele din interiorul amplificatorului sau la frumusetea tuburilor de pe amplificator ? 

Va multumesc ! :)

Link spre comentariu

Nici nu vreau sa ma gandesc cat consuma ....  :rade:

Cam cat doua aparate de sudura .

Daca ai contuar cu disc la cat de repede se invarte sare din contuar si strapunge zidul  :rade:  .

Uite eu am gasit un ajutor care nu ma mai lasa sa lucrez , el vrea sa faca totul :

http://i.imgur.com/WRDwTll.jpg

Nu mai spun ca se uita urat la mine......... :96

Editat de dumitrache_s
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări