danpin Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Din experiență proprie, pot să spun, că domnul Viorel î-și respectă promisiunile. https://diacritica.wordpress.com/tag/isi-sau-i-si/ Regula zilei: îmi, îţi, îşi 23/02/2011 Întotdeauna îmi, îţi, îşi, în (câte) un cuvânt. Niciodată cu cratimă, liniuţă, linioară. Link spre comentariu
csu Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 https://diacritica.wordpress.com/tag/isi-sau-i-si/ Regula zilei: îmi, îţi, îşi 23/02/2011 Întotdeauna îmi, îţi, îşi, în (câte) un cuvânt.Niciodată cu cratimă, liniuţă, linioară. Mulțumesc, mai jos aveți varianta corectată: ”Domnume” p.marian62, chiar vi se pare de neconceput, ca cineva să îşi respecte promisiunile? Chiar dacă în ograda dumneavoastră cuvântul dat nu are valoare, nu înseamnă că peste tot e la fel.Din experiență proprie, pot să spun, că domnul Viorel își respectă promisiunile. Link spre comentariu
zal Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Hai să nu exagerăm cu gramatica, mai bine să fim atenţi la termenii tehnici folosiţi pe forum, că e jale. Ce-or face ăia de pe forumurile literare? Link spre comentariu
danpin Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Mai bine sa fim atenti la amandoua...sa nu stii/gresesti un termen tehnic e una, sa nu stii sa scrii corect e alta, scrierea se invata in clasele 1-8. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Sa fim atenti si la Off topic Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Mai 2, 2016 Autor Partajează Postat Mai 2, 2016 Buna ziua ! Revin cu un mic amplificator construit cu ceva timp in urma ... un SE cu 6F3P http://postimg.org/image/pd8gsgdg1/ http://postimg.org/image/sit2inw29/ Link spre comentariu
Vizitator p.marian62 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Chiar nu ganditi deloc ...... Bai frate cum sa ii faca el carcase taiate cu laserul si sa i le dea de pomana ?? Nu mai vorbesc de trafuri .... Pe bune oameni buni .... asta e o gluma Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Chiar nu ganditi deloc ...... Bai frate cum sa ii faca el carcase taiate cu laserul si sa i le dea de pomana ?? Nu mai vorbesc de trafuri .... Pe bune oameni buni .... asta e o gluma Nu inteleg reactia dumneavoastra chiar il cunoasteti pe Voibio ? Am lucrat si eu cu dansul si a fost un om care sa tinut de cuvant . Stima Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Chiar nu ganditi deloc ......Bai frate cum sa ii faca el carcase taiate cu laserul si sa i le dea de pomana ??Nu mai vorbesc de trafuri ....Pe bune oameni buni .... asta e o glumaIti repet ,nu stii nimic despre mine! De exemplu nu stii ca eu imi permit sa fac unele donatii ,pentru ca ma tine buzunarul.De exemplu nu ai de unde sa stii ca eu am donat sase ampuri de chitara (in timp) unor tineri talentati,nu stii ca am donat 18 chitari electrice tot unor tineri,o chitara acustica scumpa unui copil extrem de talentat care nu avea pe ce sa cinte la concursuri.Stai in lumea ta mica si obscura si crede ce doresti,nu ma intereseaza parerea ta. Editat Mai 2, 2016 de viobio Link spre comentariu
nicolaus Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Si mie mi-a facut o donatie ,,viobio''.Si nu ne cunoastem decat de pe forum.Chiar as paria ca nici nu isi mai aminteste(eu i-am cerut ceva,nu dansul avea produsul pt donat,sper ca m-am exprimat clar). Link spre comentariu
Untold Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Ma numar si eu printre cei care au primit donatii de la Viobio, mi-a dat 4 tuburi E282F NOS, moca, plus niste condensatori Wima. Dumnezeu sa-i tina obiceiul! Link spre comentariu
TON Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Pai tu nu meriti esti prea exagerat(de avansat).Chiar tu de ce nu donezi !?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Mie nu mi-a donat nimic. astepti pomana si lucrezi pe euro? cat tupeu !!!!!!!!!!!!!!!!! fa-te si tu membru premium cu cativa euro si dupa aia sa emiti pretentii sa-ti editezi posturile (lungi si fara rost) pentru hahalere ca tine este un citat celebru: Nu intreba ce face forumul pentru tine ci intreaba ce faci tu pentru forum. ca sa fi fericit am pregatit ceva si pentru pretenul pic @ton - eu nu mai pot cu pic si poc care baga batul prin gard inflamand sectiunea tuburi cu frustrarile lor, constat cu tristete degradarea acestei sectiuni prin interventiile suspomenitilor si altor catorva frustrati @ poc : tu ai umori nu simtul umorului Editat Mai 2, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
TON Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Domnu' ciocanar va rog....pai .se poate !!!!un pic de decenta .sa lasam frustrarile ...suntem intre intelectuali ,de fapt nu sunt sigur Referitor la donatii: -cine merita primeste oricum -iar cine doneaza o face ca sa ajute ,fara laude ...punct. Editat Mai 2, 2016 de TON Link spre comentariu
Postări Recomandate