Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

https://diacritica.wordpress.com/tag/isi-sau-i-si/

Regula zilei: îmi, îţi, îşi

23/02/2011

Întotdeauna îmiîţiîşi, în (câte) un cuvânt.Niciodată cu cratimă, liniuţă, linioară.

Mulțumesc, mai jos aveți varianta corectată:

”Domnume” p.marian62,

chiar vi se pare de neconceput, ca cineva să îşi respecte promisiunile? Chiar dacă în ograda dumneavoastră cuvântul dat nu are valoare, nu înseamnă că peste tot e la fel.Din experiență proprie, pot să spun, că domnul Viorel își respectă promisiunile.

Link spre comentariu

Hai să nu exagerăm cu gramatica, mai bine să fim atenţi la termenii tehnici folosiţi pe forum, că e jale. Ce-or face ăia de pe forumurile literare? :)

Link spre comentariu

Mai bine sa fim atenti la amandoua...sa nu stii/gresesti un termen tehnic e una, sa nu stii sa scrii corect e alta, scrierea se invata in clasele 1-8.

Link spre comentariu
Vizitator p.marian62

Chiar nu ganditi deloc ......

Bai frate cum sa ii faca el carcase taiate cu laserul si sa i le dea de pomana ??

Nu mai vorbesc de trafuri ....

Pe bune oameni buni .... asta e o gluma

Link spre comentariu

Chiar nu ganditi deloc ......

Bai frate cum sa ii faca el carcase taiate cu laserul si sa i le dea de pomana ??

Nu mai vorbesc de trafuri ....

Pe bune oameni buni .... asta e o gluma

Nu inteleg reactia dumneavoastra chiar il cunoasteti pe Voibio ?

Am lucrat si eu cu dansul si a fost  un om care sa tinut de cuvant .

Stima

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Chiar nu ganditi deloc ......Bai frate cum sa ii faca el carcase taiate cu laserul si sa i le dea de pomana ??Nu mai vorbesc de trafuri ....Pe bune oameni buni .... asta e o gluma

Iti repet ,nu stii nimic despre mine! De exemplu nu stii ca eu imi permit sa fac unele donatii ,pentru ca ma tine buzunarul.De exemplu nu ai de unde sa stii ca eu am donat sase ampuri de chitara (in timp) unor tineri talentati,nu stii ca am donat 18 chitari electrice tot unor tineri,o chitara acustica scumpa unui copil extrem de talentat care nu avea pe ce sa cinte la concursuri.Stai in lumea ta mica si obscura si crede ce doresti,nu ma intereseaza parerea ta. Editat de viobio
Link spre comentariu

Si mie mi-a facut o donatie ,,viobio''.Si nu ne cunoastem decat de pe forum.Chiar as paria ca nici nu isi mai aminteste(eu i-am cerut ceva,nu dansul avea produsul pt donat,sper ca m-am exprimat clar).

Link spre comentariu

Ma numar si eu printre cei care au primit donatii de la Viobio, mi-a dat 4 tuburi E282F NOS, moca, plus niste condensatori Wima.

Dumnezeu sa-i tina obiceiul!  :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator

Mie nu mi-a donat nimic.

astepti pomana si lucrezi pe euro? cat tupeu !!!!!!!!!!!!!!!!!

fa-te si tu membru premium cu cativa euro si dupa aia sa emiti pretentii sa-ti editezi posturile (lungi si fara rost)

pentru hahalere ca tine este un citat celebru: Nu intreba ce face forumul pentru tine ci intreaba ce faci tu pentru forum.

ca sa fi fericit am pregatit ceva si pentru pretenul pic

@ton - eu nu mai pot cu pic si poc care baga batul prin gard inflamand sectiunea tuburi cu frustrarile lor, constat cu tristete degradarea acestei sectiuni prin interventiile suspomenitilor si altor catorva frustrati

@ poc : tu ai umori nu simtul umorului

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Domnu' ciocanar va rog....pai .se poate !!!!un pic de decenta .sa lasam frustrarile ...suntem intre intelectuali ,de fapt nu sunt sigur  :qetrwe

Referitor la donatii:

-cine merita primeste oricum 

-iar cine doneaza o face ca sa ajute ,fara laude ...punct.

Editat de TON
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări