Untold Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 (editat) Iar eu la 16 ani ma-ncaltam cu fesu' si saream linia de tramvai sa nu ma curentez. Acu', ma-ncalt mai rar cu fesu', da' la saritu' liniei nu ma-ncumet sa renunt... Editat Aprilie 22, 2016 de Untold Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 (editat) SE-ul meu care asteapta sa fie bagat in carcasa, dar de, lucrul la bloc...., lipsa timpului......mai greu. (Acum este "asamblat" provizoriu.) Apropo, pentru inceput folosesc niste "boxe" de la pik-upul Akord. Se aud acceptabil fata de alte difuzoare testate pana acum. Editat Aprilie 22, 2016 de albasete Link spre comentariu
Vizitator p.marian62 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Eu sunt curios ce dracu faceau la 16..17 ani cei care se iau de acest copil,multi cred ca se jucau cu cercul pe ulita. Ca sa se oftice toti "datatorii de sfaturi" o sa-l iau eu sub aripa mea,ii dau eu piese,carcase,trafuri,lampi,el sa faca ce are chef,sa vad dupa ....ce o sa mai comentati,ii fac eu carcase taiate pe laser. Lasati baiatul in pace ca nu sunteti mai breji!!! Ma intreb si eu .... cat adevar o fi in ceea ce am subliniat ? Eu cred ca este doar o fatada ... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Nu te mai intreba ! Viobio chiar face ce spune !!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ma intreb si eu .... cat adevar o fi in ceea ce am subliniat ? Eu cred ca este doar o fatada ...Nu vreau sa intru in polemica cu tine,tu nu ma cunosti,nu stii nimic despre mine ,totusi ....citeste intii primele postari din acest topic,de cind sunt pe acest forum am donat multe stiute si nestiute multora.Daca ai cont si doar 5 postari pe forum ,sunt sigur ca nu stii nimic despre mine.Ma intreb si eu .... cat adevar o fi in ceea ce am subliniat ? Eu cred ca este doar o fatada ...Citeste postul 98 din acest topic.Cu ceva timp in urma m-am vazut cu Rares ,a mai primit si altele atunci Link spre comentariu
Vizitator p.marian62 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Eu vreau sa vad fapte ... ca vorbe oricine poate scrie sau poate spune ..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 (editat) cu 6 postari la activ esti prea nou sau o clona veche cu frustrari Editat Aprilie 30, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
adrian lucian Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Marian62, ai devenit membru dupa ultima ploaie, emite judecati dupa ce citesti macar 3/4 din forumul asta.... Nu-i treaba mea sa trag de maneca dar prostiile scrise chiar imi fac cald in cap.... Link spre comentariu
Vizitator p.marian62 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Sunteti de groaza .... Ce pretentii aveati de la acest copil .....in privinta carcaselor ? Voi nu va ganditi ca este abia la inceput si poate nu are toate sculele necesare .... sau banii necesari pentru o carcasa facuta cu laserul ... Fratilor are 17 ani ..... Asa ceva .... Viobio ... Ce lampi ii dai ? Ce trafuri ? Ce cutii ? Sau mai bine zis ..... ce nu o sa ii dai ? E greu de crezut ca o sa ii donezi atatea ...... Imi pare rau de acest copil .... ar vrea sa construiasca ..... dar ..... Link spre comentariu
Cristian74 Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Eu vreau sa vad fapte ... ca vorbe oricine poate scrie sau poate spune ..... Depinde si de scopul acestor fapte...Suntem modesti si nu vrem "sa ne dam mari" mai ales de Paste. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Sunteti de groaza .... Ce pretentii aveati de la acest copil .....in privinta carcaselor ? Voi nu va ganditi ca este abia la inceput si poate nu are toate sculele necesare .... sau banii necesari pentru o carcasa facuta cu laserul ... Fratilor are 17 ani ..... Asa ceva .... Viobio ... Ce lampi ii dai ? Ce trafuri ? Ce cutii ? Sau mai bine zis ..... ce nu o sa ii dai ? E greu de crezut ca o sa ii donezi atatea ...... Imi pare rau de acest copil .... ar vrea sa construiasca ..... dar ..... Dl. Viorel daca doreste poate cumpara fara sa simta tot forumul asta si sa doneze carcase lampi si trafuri la toti lamparii de aici... https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vio+tube+amp Ma bucur ca mai exista tineri precum Raresh, care in anul 2016 fac si altceva decat "feisbuc si gheimăs". Poate exista o minima speranta... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Dl. Viorel daca doreste poate cumpara fara sa simta tot forumul asta si sa doneze carcase lampi si trafuri la toti lamparii de aici... https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vio+tube+ampMa bucur ca mai exista tineri precum Raresh, care in anul 2016 fac si altceva decat "feisbuc si gheimăs". Poate exista o minima speranta...Doar Viorel,e de ajuns,un domn nu se cearta cu altii ......pe forumuri. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Paste fericit tuturor ! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Mai 1, 2016 Autor Partajează Postat Mai 1, 2016 Invierea Domnului sa va aduca in suflet bucurie si iubire. Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi! Link spre comentariu
csu Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Ma intreb si eu .... cat adevar o fi in ceea ce am subliniat ? Eu cred ca este doar o fatada ... ”Domnume” p.marian62, chiar vi se pare de neconceput, ca cineva să îşi respecte promisiunile? Chiar dacă în ograda dumneavoastră cuvântul dat nu are valoare, nu înseamnă că peste tot e la fel.Din experiență proprie, pot să spun, că domnul Viorel î-și respectă promisiunile. Link spre comentariu
Postări Recomandate