Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

Iar eu la 16 ani ma-ncaltam cu fesu' si saream linia de tramvai sa nu ma curentez.

Acu', ma-ncalt mai rar cu fesu', da' la saritu' liniei nu ma-ncumet sa renunt...

Editat de Untold
Link spre comentariu

SE-ul meu care asteapta sa fie bagat in carcasa, dar de, lucrul la bloc...., lipsa timpului......mai greu. (Acum este "asamblat" provizoriu.)

Apropo, pentru inceput folosesc niste "boxe" de la pik-upul Akord. Se aud acceptabil fata de alte difuzoare testate pana acum. 

Posted Image

Posted Image

Editat de albasete
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator p.marian62

Eu sunt curios ce dracu faceau la 16..17 ani cei care se iau de acest copil,multi cred ca se jucau cu cercul pe ulita.

Ca sa se oftice toti "datatorii de sfaturi" o sa-l iau eu sub aripa mea,ii dau eu piese,carcase,trafuri,lampi,el sa faca ce are chef,sa vad dupa ....ce o sa mai comentati,ii fac eu carcase taiate pe laser.

Lasati baiatul in pace ca nu sunteti mai breji!!!

Ma intreb si eu .... cat adevar o fi in ceea ce am subliniat ? Eu cred ca este doar o fatada ... 

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ma intreb si eu .... cat adevar o fi in ceea ce am subliniat ? Eu cred ca este doar o fatada ...

Nu vreau sa intru in polemica cu tine,tu nu ma cunosti,nu stii nimic despre mine ,totusi ....citeste intii primele postari din acest topic,de cind sunt pe acest forum am donat multe stiute si nestiute multora.Daca ai cont si doar 5 postari pe forum ,sunt sigur ca nu stii nimic despre mine.

Citeste postul 98 din acest topic.Cu ceva timp in urma m-am vazut cu Rares ,a mai primit si altele atunci
Link spre comentariu

Marian62, ai devenit membru dupa ultima ploaie, emite judecati dupa ce citesti macar 3/4 din forumul asta....

Nu-i treaba mea sa trag de maneca dar prostiile scrise chiar imi fac cald in cap....

Link spre comentariu
Vizitator p.marian62

Sunteti de groaza ....

Ce pretentii aveati de la acest copil .....in privinta carcaselor ?

Voi nu va ganditi ca este abia la inceput si poate nu are toate sculele necesare .... sau banii necesari pentru o carcasa facuta cu laserul ...

Fratilor are 17 ani ..... 

Asa ceva ....

Viobio ...

Ce lampi ii dai ? Ce trafuri ? Ce cutii ?  Sau mai bine zis  ..... ce nu o sa ii dai ? 

E greu de crezut ca o sa ii donezi atatea ...... 

Imi pare rau de acest copil .... ar vrea sa construiasca ..... dar ..... 

Link spre comentariu

Eu vreau sa vad fapte ... ca vorbe oricine poate scrie sau poate spune ..... 

Depinde si de scopul acestor fapte...Suntem modesti si nu vrem "sa ne dam mari" mai ales de Paste.

Link spre comentariu

Sunteti de groaza ....

Ce pretentii aveati de la acest copil .....in privinta carcaselor ?

Voi nu va ganditi ca este abia la inceput si poate nu are toate sculele necesare .... sau banii necesari pentru o carcasa facuta cu laserul ...

Fratilor are 17 ani ..... 

Asa ceva ....

Viobio ...

Ce lampi ii dai ? Ce trafuri ? Ce cutii ?  Sau mai bine zis  ..... ce nu o sa ii dai ? 

E greu de crezut ca o sa ii donezi atatea ...... 

Imi pare rau de acest copil .... ar vrea sa construiasca ..... dar ..... 

Dl. Viorel daca doreste poate cumpara fara sa simta tot forumul asta si sa doneze carcase lampi si trafuri la toti lamparii de aici... :rade:

https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vio+tube+amp

Ma bucur ca mai exista tineri precum Raresh, care in anul 2016 fac si altceva decat "feisbuc si gheimăs". Poate exista o minima speranta...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dl. Viorel daca doreste poate cumpara fara sa simta tot forumul asta si sa doneze carcase lampi si trafuri la toti lamparii de aici... :rade:https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vio+tube+ampMa bucur ca mai exista tineri precum Raresh, care in anul 2016 fac si altceva decat "feisbuc si gheimăs". Poate exista o minima speranta...

Doar Viorel,e de ajuns,un domn nu se cearta cu altii ......pe forumuri.
Link spre comentariu

”Domnume” p.marian62,

chiar vi se pare de neconceput, ca cineva să îşi respecte promisiunile? Chiar dacă în ograda dumneavoastră cuvântul dat nu are valoare, nu înseamnă că peste tot e la fel.Din experiență proprie, pot să spun, că domnul Viorel î-și respectă promisiunile.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări