Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

Ce pretentii sa mai ai de la unii meseriasi?

Crezi ca Rares,la varsta lui,isi poate permite sa comande o carcasa pe gustul lui si la calitatea pe care dumneata o ceri?

Nu inteleg de ce=ti permiti sa-i jignesti pe altii. Doar pentru ca esti @romicap?

Oare pentru Rares nu-i mai important sa implementeze o schema si sa obtina rezulate decat sa investeasca in design?

Fa-i dumneata o carcasa la standardul @romicap daca tot vociferezi atat.

Si mai usor cu pianul pe scari ca s-ar putea sa regreti atitudinea asta de mahala. Pe aici nu stii cu cine stai de vorba.

Doamneee,cata nesimtire!

Link spre comentariu

Un amplificator urit poate suna la fel de bine ca si unul frumos, asta e clar.

Sa fim seriosi, nu costa o carcasa 150-200 de euro decit la cei ca vind sigurante audiofile.

Pantru un aspect clasic, un sasiu Hammond e foarte bun. Nu costa o avere si e suficient de aratos in stilul vintage.

http://www.tube-town.net/ttstore/Chassis/Hammond-Chassis/Hammond-1441-series-Steel:::23_65_24:2.html

Editat de adigh
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu este vorba de bani aici ...aici am facut referire la cu totul altceva dar la nivelul tau e greu sa intelegi ....nu inteleg ce motive ai sa ma sicanezi mereu ! Probabil te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume? Ce motive ai !? Te deranjeaza ca ti`am facut amplificatorul de ras (ala de suna ca din fundul oalei...?)Sau ca atunci cand am cumparat de la tine niste amarate de 6P6S ti`ai permis sa ma smenuiesti cu toate ca ti`am trimis curierul acasa ?! las`o balta ca nu e nici o afacere ceea ce faci ! Despre AAFuri pe lampi sunt altii care pot sa vorbeasca , nu tu!

Daca tu ai impresia ca tu esti buricul pamantului in materie de amplificatoare cu lampi , ei bine pot sa `ti spun si cred ca stii si tu ca sunt constructori de scule (chiar si in Bucuresti) mult peste panaramele tale ...te bagi in seama degeaba !

PS

De ce romi`cop ? Eu am scris viobou (e doar un exemplu nu sunt eu ala care sa se exprime astfel...) vreodata ?!

asta este transformatorul ala mizerie...

Posted Image

Te dai in stamba degeaba !

Ala nu este traful care a fost in ampul lui csu ,ce arati tu este altceva!

Romi"cop" ,cop in jargonul american inseamna politist ,adica Romi politistul ,nu te-ai prins pentru ca nu stii engleza.

Pe mine ma doare fix in ...stii tu ...de parerea ta.

De sunet nu-ti da cu parerea ca te depaseste !

Stii de ce te mai trag de maneca ? Prea te bagi in seama aiurea prin diferite topice ,cum ai fac facut ieri in topicul lui simson,carcasele tale sunt mai frumoase ? Nu ,le faci si tu cum poti,nu ti-a dat nimeni sfaturi cum ca arata cum arata,te-a lasat in pace.

Ca ultim cuvint ,sa stii ca esti 0 barat pe linga mine,la toate capitolele,nu ma mai bag in discutiile tale,ca imi jignesc inteligenta.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Te dai in stamba degeaba !Ala nu este traful care a fost in ampul lui csu ,ce arati tu este altceva!Romi"cop" ,cop in jargonul american inseamna politist ,adica Romi politistul ,nu te-ai prins pentru ca nu stii engleza.Pe mine ma doare fix in ...stii tu ...de parerea ta.De sunet nu-ti da cu parerea ca te depaseste !Stii de ce te mai trag de maneca ? Prea te bagi in seama aiurea prin diferite topice ,cum ai fac facut ieri in topicul lui simson,carcasele tale sunt mai frumoase ? Nu ,le faci si tu cum poti,nu ti-a dat nimeni sfaturi cum ca arata cum arata,te-a lasat in pace.Ca ultim cuvint ,sa stii ca esti 0 barat pe linga mine,la toate capitolele,nu ma mai bag in discutiile tale,ca imi jignesc inteligenta.

Nu ar mai fi cazul sa fac cu tine polemica  din motive lesne de inteles . Revin insa in topic pentru a arata cat de mincinos poti sa fii...caracter de doi bani (dealtminteri nu sunt deloc mirat ) ...uite aici traful in topicul lui csu , nu am nici o satisfactie sa arat ca minti dar e totusi cazul sa vada si baietii ...http://www.elforum.info/topic/107503-proiect-resuscitare-amplificator-vechi-pe-tuburi/page-7 undeva jos la capatul paginii !

PS Doar slabanogii mai sunt astazi capabili sa inventeze  (sa spuna minciuni ) Aha, ha, ha... 

Editat de romicap
Link spre comentariu

...si marmota invelea ciocolata in staniol...chiar are rost circul asta?

Lasati baiatul in pace sa construiasca cum poate, daca are talent si va avea resurse, isi va permite si carcase mai faine.

Desi am depasit dublul varstei lui sunt cam in aceeasi situatie cu realizarile mecanice...si din ce as sti sa fac nu am unde sau cu ce...stau la bloc si abia ma mai misc in camera de lucru...

Link spre comentariu

Eu zic ca trebuie sa tindem catre perfectiune si niciodatasa nu spui: las ca mere si asa.Daca nu se acorda timp suficient doar pentru o singura faza a proiectului, ci se face in graba ca sa aud cum merge nu va fi bine.Daca azi ai facut amplasarea soclurilor si trafurilor pe sasiu,de exemplu, si peste cateva zile iti dai seama ca asa ai trasee prea lungi sau pur si simplu nu esti multumit cum arata atunci nu fa compromisuri ci incepe de la inceput.UN amplificator unicat nu poti face la norma. Sant parerile mele.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Eu sunt curios ce dracu faceau la 16..17 ani cei care se iau de acest copil,multi cred ca se jucau cu cercul pe ulita.Ca sa se oftice toti "datatorii de sfaturi" o sa-l iau eu sub aripa mea,ii dau eu piese,carcase,trafuri,lampi,el sa faca ce are chef,sa vad dupa ....ce o sa mai comentati,ii fac eu carcase taiate pe laser.Lasati baiatul in pace ca nu sunteti mai breji!!!

Editat de viobio
Link spre comentariu

Fiecare gandeste prin prisma lui si omite faptul ca Rares are doar 18 ani. Nu cred ca-i este usor sa-si procure tuburile,trafurile si alte componente.

Tot efortul lui financiar cred ca se disipa in ce prezinta pe acest topic. A evoluat destul de bine fata de primul proiect.

Chiar si la capitolul carcase.

Da' tot nu-i bine.

Ba ca e scrisul nu stiu cum,ba ca butonul trebuia mai la stanga,etc. Ifose de oameni plictisiti.

A dracului electronica cu carcasele ei cu tot.

Ei,uite ca o sa-i fac eu o carcasa dintr-o tigaie si-o bucata de scandura.

Link spre comentariu

Eu sunt curios ce dracu faceau la 16..17 ani cei care se iau de acest copil,multi cred ca se jucau cu cercul pe ulita.Ca sa se oftice toti "datatorii de sfaturi" o sa-l iau eu sub aripa mea,ii dau eu piese,carcase,trafuri,lampi,el sa faca ce are chef,sa vad dupa ....ce o sa mai comentati,ii fac eu carcase taiate pe laser.Lasati baiatul in pace ca nu sunteti mai breji!!!

Cu asta ti-ai pus crema lamparilor in cap. Daca le mai spui ca-l plimbi si cu mertzanul,ii bagi in spital. :rade:

Eu am 16 ani ! Sunt nascut pe 16 Iulie 1999 .... nu am 18 ani 

Scuze. Nu stiu de ce am avut impresia ca ai aproape 18. Cu atat mai mult esti de apreciat.

Eu pe 19 Iulie....

Editat de Ali G
Link spre comentariu

Sfatul meu e urmatorul.

Fa abstractie de toate carcotelile si mergi mai departe . Daca esti pasionat si gasesti satisfactie in ceea ce faci,continua.

Masura capacitatii tale nu ti-o da forumul.

Link spre comentariu

Va multumesc ! 

Link spre comentariu

eu la 17 - 18 ani mi-am luat Bacalaureatul si ma pregateam pentru facultate. La sfarsitul liceului am primit un atestat AMC cu 10(zece).

Dar am si construit din pasiune o serie de montaje electronice. Ii doresc acelasi lucru si lui Rares sa ia Bacalaureatul si sa mearga intr-o directie foarte buna si cu studiile.

Montajele cu lampi sunt din pacate doar pentru pasiune. Azi nu poti trai doar din asta!

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări