Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

Rares iti urez sa reusesti in tot cea ce ti-ai propus ,referitor la configuratia si realizarea practica a trafului de mai sus ....sfatul meu e sa construiesti o varianta mai simpla care-ti va da oricum satisfactie de exemplu varianta cu 1/4P+1S+1/2P+1S+1/4P ......asfel  P in serie si S in paralel ,Daca vrei pot sati dau mai multe detalii si sprijin in acest sens .

.E doar o propunere ,tu faci ce vrei  dar daca ai o masina de bobinat in adevaratul sens al cuvintului dai bataie cu varianta propusa de Lazaroiu va fi o realizare deosebita .

Link spre comentariu

Rares vezi ca nu prea ai rabdare cu designul caraselor in rest se pare ca vrei sa ma ajungi la numarul de amplificatoare construite de mine (sper ca nu vrei sa-l depasesti pe Viorel deoarece este un "drum" greu si tu ai multe de invatat ) vezi ca mi-ai promis ceva  si eu te astept pe la mine dar .................. intelegi ce vreau eu de la tine .

Frumos dar mai vorbim la telefon .

PS. avem printre noi un lampar inrait .

Stima .

Link spre comentariu

Rares vezi ca nu prea ai rabdare cu designul caraselor in rest se pare ca vrei sa ma ajungi la numarul de amplificatoare construite de mine (sper ca nu vrei sa-l depasesti pe Viorel deoarece este un "drum" greu si tu ai multe de invatat ) vezi ca mi-ai promis ceva  si eu te astept pe la mine dar .................. intelegi ce vreau eu de la tine .

Stima .

Sa nu neglijeze scoala!

Eu prefer sa-l felict pentru amplif...dar felictarile pentru amplif-uri nu-ti vor folosi la nimic daca nu investesti si in performante scolare .

Stai linistit ca ce iti scriu eu aici, am insistat si cu baiatul meu care azi este totusi un student bursier la Automatica.

Dar ca regula la varsta ta pe primul loc este scoala, restul locurile urmatoare.

Orice pasiune poate sa te ridice sau sa te coboare atat de jos ca poti regreta toata viata pentru timpul pierdut cand afli cu adevarat ce conteaza in viata.

PS: Banuiesc ca asta iti spun si parintii tai, si daca o fac e bine sa asculti de ei!

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Am doi copii( fiul meu este de seama cu Rares dar nu vrea sa auda de electronica , vrea la MAI ) si pe Rares il consider al treilea copil al meu (sufleteste vorbind) si cand m-am referit la promisiuni la scoala ma refer ..... a mai luat o diploma la scoala dar nu pot sa o pun pe forum decat cu acceptul lui .

Este un copil serios care se straduieste sa le faca pe toate si eu personal am incredere in el in urma discutiilor pe care le-am avut cu el la telefon .

Editat de dumitrache_s
Link spre comentariu

La 17 ani este de apreciat ca tot ce construieste o face cu un minim de "scule" si reuseste cat de cat sa faca ceva fata de altii................

Stima .

Link spre comentariu

Va multumesc ! 

Stima .

Va promit ca urmatorul va avea o carcasa mai frumoasa ...

Cu design-ul proiectat pe calculator .....

Va multumesc ! 

Link spre comentariu

Felicitari Rares ! Ca idee, ai incercat sa conectezi 2 surse de semnal la intrarea amplif.ului. ? Sa nu ai surpriza ca la volum mic sa auzi ambele surse de semnal. Ideal era ca din acel comutator sa selectezi relee pe intrare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări