Raresh Alexa Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Imi cer scuze ..... m-am exprimat gresit .. Boxele mele Telefunken WB60 au o banda de frecvente limitata ( parerea mea ) , din cate am vazut pe internet ... pe site-ul radiomuseum ..... adica 40Hz-18KHz ..... Dar sunt multumit de ele .... Va multumesc . Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Primul amplificator pe tuburi SE cu 6p14p si ecc83 , traf toroidal 150w rebobinat acasa si traf-uri out cadre tv rom deasemeni rebobinat secundar Cu carcasa si cablaje a durat 10 zile, dupa ce in prealabil a fost construit pentru probe pe placi de test . Se aude foarte bine brum insesizabil cu urechea lipita de boxa http://imgur.com/a/Z25Gj Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Imi place foarte mult cum arata lucrarea dvs . Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Primul amplificator pe tuburi SE cu 6p14p si ecc83 , traf toroidal 150w rebobinat acasa si traf-uri out cadre tv rom deasemeni rebobinat secundar Cu carcasa si cablaje a durat 10 zile, dupa ce in prealabil a fost construit pentru probe pe placi de test . Se aude foarte bine brum insesizabil cu urechea lipita de boxa http://imgur.com/a/Z25Gj Oare sa mai fie nevoie de o tabla ecran pentru a proteja termic conzii din sursa tinand cont ca lampile sunt in interior ? Am observat ca la o folosinta mai indelungata se incalzeste atmosfera binisor ! Link spre comentariu
TON Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 E lucrat ingrijit... cablarea imi plaace ,felicitari @cababilu !!!aerisire/racire nu prea e .......... Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 E lucrat ingrijit... cablarea imi plaace ,felicitari @cababilu !!!aerisire/racire nu prea e .......... Multumesc pentru felicitari, racirea e doar pe laterale daca ati observat carcasa, cred ca am sa pun tabla perforata si deasupra si probabil o sa pun ecrane si la 6p14 ,nu vad ce poate sa dauneze . Pe urmatoarea un PP cu EL84 o fac cu tuburile '' pe capota '' , dar pana atunci bag in lucru un preu de doza cu PCF 802 Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Cam asa arata aerisirea/racirea si nu prea as gauri capacul de deasupra Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Arata bine amplificatorul dvs si daca montati un mic ventilator in spatiul liber de linga transformatorul de retea temperatura poate fi controlata Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Personal as face o serie de gauri doar deasupra tuburilor... ideea cu ventilator e ok, dar produce zgomot mecanic, care la pasaje piano, devine suparator... am facut-o in ampliful meu si nu mi-a placut...chiar cu reducerea turatiei prin reducerea alimentarii (ex. ventilator de 12V la 6,3V)... Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Nu era rau nici cu ventilator mai ales ca este spatiu dar ca sa nu ma mai complic o sa dau gauri in capac Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Buna seara ! Am mai lucrat putin la amplificatorul push pull cu 6P3S . Momentan am facut fata amplificatorului : http://postimg.org/image/w73rovwgj/ Acum trebuie sa mai fac spatele amplificatorului .... Astept parerile dvs . Va multumesc ! Editat Februarie 24, 2016 de Raresh Alexa Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Frumos BRAVO ! Felicitari !! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 Va multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Buna seara ! Am mai lucrat putin la amplificatorul push pull cu 6P3S . Momentan am facut fata amplificatorului : http://postimg.org/image/w73rovwgj/ Acum trebuie sa mai fac spatele amplificatorului .... Astept parerile dvs . Va multumesc ! Imi place ambitia ta Raresh , amplificatoarele cu tuburi au o imagine estetica atunci cind cerintele tehnice sint in armonie cu designul lor, o rama din aluminiu este disgratioasa daca nu are forme rotunjite si nu se potriveste deloc cu inscriptionarea caligrafica, exista rezolvari pentru acest aspect daca gasesti pe cineva cu o educatie estetica potrivita, doar munca nu este o rezolvare , intelegi ? Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Inteleg . Mai am de lucrat la design-ul carcaselor .... Eu sunt multumit de amplificatoarele mele cu tuburi . Eu sunt multumit de putinul pe care il am . Editat Februarie 24, 2016 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Postări Recomandate