Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul amplificator pe tuburi !

Raresh Alexa

Postări Recomandate

Cu siguranta . :rade:

Copiii de azi si cu siguranta si cei din viitor sunt axati pe izolare intr-o incapere de vreo 4-5mp cu perdelele trase, stau zeci de ore la calculatoar...nu ies din casa sa se joace nici picurati cu ceara fierbinte. Sa le dai cu tamaie pe calculator si tot nu scapa de posedare. Nu stiu cum o sa reuseti tu sa-i determini sa lucreze cu fire, trafuri, lampi... 

:tv

Am intrebat de curand un prieten:

"Ce mai face Kinderul tau"?

Raspuns: "omoara tastele la un calculator"...

Link spre comentariu

Copiii de azi si cu siguranta si cei din viitor sunt axati pe izolare intr-o incapere de vreo 4-5mp cu perdelele trase, stau zeci de ore la calculatoar...nu ies din casa sa se joace nici picurati cu ceara fierbinte. Sa le dai cu tamaie pe calculator si tot nu scapa de posedare. Nu stiu cum o sa reuseti tu sa-i determini sa lucreze cu fire, trafuri, lampi... 

Am intrebat de curand un prieten:

"Ce mai face Kinderul tau"?

Raspuns: "omoara tastele la un calculator"...

Kinder=copil? Cred ca e o conspiratie mondiala care are ca scop crearea de surprize kinder cu material organic.

Link spre comentariu

:rade:

Ei ne numesc "Babaci"

Noi ii numim "Kinderi"

In Norvegia daca il iei  pe kinder de urechi din fata calculatorului, si il dai afara la joaca, scapi de el definitiv pentru ca ti-l ia Bavernetul pentru rele tratamente aplicate minorului si il da spre adoptie la o alta familie care ii ofera o camera cu perdele trase si un calculator ... pe bune!

Link spre comentariu

Nu stiu cum o sa reuseti tu sa-i determini sa lucreze cu fire, trafuri, lampi... 

"O mie de Li incep cu un singur pas."

Proverb chinez.

Pe mine, pt primul pas in tuburi, m-a "alergat" un fost coleg de job, ce are cont pe acest forum. 

Ii multumesc si acum.

Editat de Untold
Link spre comentariu

@albasete

http://postimg.org/image/ko7pk7x4l/

@Cristian74

Eu am in clasa, colegi care sunt jucatori (gameri) ..... ii aud mereu cum vorbesc despre fiecar nivel dintr-un anumit joc ..... unul din ei a cheltuit o suma foarte mare de bani pe tot felul de jocuri , doar pentru a trece mai usor prin acele nivele ca sa faca un scor mare la acele jocuri ......

Totusi nu i-am inteles niciodata pe acesti colegi si jocurile lor .

Va spun foarte sincer .... mie mi se pare o mare pierdere de timp . Nu as putea sa stau toata ziua in fata unui calculator sa joc jocuri .....sa imi stric ochii si mai rau ....

Eu am niste prieteni , in liceu sunt in clasa a IX-a ..... pasionati de electronica ....ei vor sa isi faca amplificatoare de putere  , dar pe tranzistori ... :rade:  Eu le-am spus despre tuburile electronice .... dar nu prea sunt interesati de ele . deoarece au putere mica ..... Ei au nevoie de 100W , 200W si chiar mai sus daca se poate ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Parerea mea sincer? Daca da atunci :lateralele vad ca sant din PAL de 18mm-presupun. Atunci se putea asambla cu lamele si pe margini ,unde se vede taietura se putea aplica ABS de 2mm care mai si rotunjeste colturile. S-au daca nu ai posibilitate de lamelare se putea asambla cu cornierele de aluminiu in interior. Asa are aspect de valiza pentru armata la incorporare.Trebuie multa rabdare la un astfel de proiect sa fie si estetic, placut atat ochilor ca si urechilor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări