daniel_88 Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Bai baiatule, te-ai miscat, nu gluma . Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Decembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Va multumesc ! Link spre comentariu
daniel_88 Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 (editat) Aproape ca m-as apuca si eu de tuburi, numai daca s-ar face invertoare de sudura si convertoare de frecventa cu tuburi ...amplifurile nu sunt tocmai punctul meu forte, dar bag de seama ca la tuburi daca o schema e corecta, nu prea mai apar variabile din cauza carora nu ar functiona, cum patim la siliconate. Bafta multa in continuare si la cat mai multe realizari. Lamparii sa stea linistiti, au mostenitori care sa duca tradita mai departe . Editat Decembrie 21, 2015 de daniel_88 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Decembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Va multumesc ! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 ..... dar bag de seama ca la tuburi daca o schema e corecta, nu prea mai apar variabile din cauza carora nu ar functiona, cum patim la siliconate.... Sa stii ca asa este! Ai intuit foarte bine. mie mi-au mers de la "prima cheie" toate amplificatoarele cu tuburi pe care le-am facut pana acum (vreo 4-5 bucati). Drept e ca unul s-a defectat pe traseul, insa vina a fost a mea, o lipitura rece. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Buna ziua ! Am facut un mic video : https://www.youtube.com/watch?v=PcBb6hE_VlE&feature=youtu.be Acum va prezint realizarile mele : http://postimg.org/image/qij89f9nj/ Va multumesc ! Rares trebuie sa mai "umblam"putin la cutii in rest la mai multe. Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) Bravo,Rares! Ma bucura aparitia printre noi a unui membru serios din "foarte"noua generatie pasionat de tuburi,inseamna ca vor mai trai multi ani tuburile de acum in colo. Felicitari si cred ca ar trebui sa schimbam titlul topicului in :"Primele amplificatoare cu tuburi !",nu-i asa ? P.S sa zicem ca acum este vacanta,insa eu sunt ceva mai sever in ceea ce te priveste,asadar nu uita ca se apropie bacalaureatul si nu te indeparta de studiu fie chiar si in acest domeniu al electronici,ar fi mare pacat ca mintea ta curata si dornica de cunoastere sa se piarda . Multa bafta sa ai la bacalureat! Editat Decembrie 22, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Felicitari Rares. Ai ambitie, copilule. LE: esta clasa a X-a din cate am inteles, dar nici scoala sa o neglijeze nu-i bine. Succes ! Link spre comentariu
simson Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Imi place perseverenta acestui baiat...parca ma vad pe mine la 13-14 ani cand am facut primul aparat de radio cu un circuit oscilant si dioda (furat din televizorul Temp a lui bunica). Ziua intindeam sarme pe acoperis intre hornuri ptr. antena iar noaptea studiam reviste de radiotechnica de la tata (fost radioamator). Zic astea, deoarece nu ajunge sa reproduci o schema, exact cum apare cu toate valorile, fara sa intelegi ce rol are fiecare component, ce se intampla daca maresc s-au micsorez valoarea unui condensator ori rezistente. Observ dupa unele postari pe sectiunea Audio pe tuburi, tendinta de a construi amplif cu lampi fara cunostinte de baza, elementare de fizica, electronica. Dar cum lampile spre deosebire de semiconductori suporta tortura, canta oricum...spre satisfactia amatorului aflat in euforia efectului placebo. 2 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Decembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2015 @dumitrache_s Aveti dreptate ...... Va multumesc . @LMOlimpiu In legatura cu titlul ...sunt de acord . Va multumesc . @albasete Va multumesc . Acum sunt in clasa a XI-a . Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 . Lamparii sa stea linistiti, au mostenitori care sa duca tradita mai departe . Si stai sa vedem dupa ce-o sa se insoare Rares! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Decembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2015 @Untold La ce va referiti ? Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) Nu la ce, ci la cine! Evident, la urmasii tai. Daca o sa fie baiat (baieti), sigur o sa faci lampar din el (ei)! Editat Decembrie 22, 2015 de Untold 1 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Decembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Cu siguranta . Link spre comentariu
gusti_73 Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Felicitari! Ai avansat foarte repede......In ritmul acesta o sa ajungi departe. Important este sa incerci sa inveti si partea teoretica a lucrurilor.....In acest fel vei construi cu adevarat amplificatoare cu tuburi. Si sa nu uiti si de scoala.....cum spuneau toti colegii care au scris in acest topic. Sarbatori fericite! Link spre comentariu
Postări Recomandate