Raresh Alexa Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Da, sunt de acord ca e un aparat de masura relativ scump, DAR iti poti face unul cu componente ieftine http://danyk.cz/esr_en.html . Va multumesc . Daca gasesc componentele o sa incerc aceasta schema ..... care e simpla . Link spre comentariu
vivian Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Ma bag si eu cu 15 ron. Strange cineva banii sau ii depunem in contul vanzatorului si el va trimite Super Multi Testerul direct lui Rares? Poate pentru acest caz face un discount(oricare ar fi vanzatorul). Hai sa ajutam cu ce putem acest copil cu obligatia lui de a face un scan carnetului de note la sfarsitul fiecarui semestru, si de a-l posta aici. Bravo lui. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Un link de la anunt as vrea si eu, poate imi iau si eu unul. Mercic http://www.elforum.info/topic/101275-dds-generator-esr-metru-digital-sursa-de-laborator/ Tel.0722622940 [email protected] PS: Daca il ajutati pe Rares, sa o faceti in mod neconditionat.(fara carnet de note si chestii de genul asta...). Multumiti-va cu realizarile lui! Editat Noiembrie 8, 2015 de Cristian74 1 Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Fiecare ce doriti sa contribuiti,citati postul si adaugati la lista deschisa. Cheta pentru multitesterul lui Raresh Banii ii depune fiecare in contul vanzatorului,acesta urmand sa-i trimita produsul lui Raresh. 1.dan stanciu 15 lei 2.csu 15 lei 3.vivian 15lei Editat Noiembrie 8, 2015 de dan stanciu Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Fiecare ce doriti sa contribuiti,citati postul si adaugati la lista deschisa. Cheta pentru multitesterul lui Raresh Banii ii depune fiecare in contul vanzatorului,acesta urmand sa-i trimita produsul lui Raresh. 1.dan stanciu 15 lei 2.csu 15 lei 3.vivian 15lei 4.daniel_88 15 lei Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 4.daniel_88 15 lei Am inteles ca testerul costa 100 lei ; s-au strans 60 lei; restul de 40 lei il depun eu, insa va rog sa-mi transmiteti contul prin mesaj personal. Numai bine si realizari frumoase, la toata lumea! Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Vă rog să îmi transmiteți și mie contul în mesaj privat. Mulțumesc. Mai am o întrebare, vânzătorul știe că va primicontravaloarea testerului din mai multe surse? Link spre comentariu
Cristian74 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Vă rog să îmi transmiteți și mie contul în mesaj privat. Mulțumesc. Mai am o întrebare, vânzătorul știe că va primicontravaloarea testerului din mai multe surse? Aveti adresa de email , puteti sa- I comunicati la [email protected] Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 @fcon,contactati-l dvs pe taxdoru si dati mai sdeparte ,pe privat ,datele de cont. Sa nu ne imbulzim toti. Raresh,adresa ta pe privat la domnul @fcon. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Am trimis adresa mea prin MP domnului @fcon . Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Il voi contacta pe vanzator cu mare placere. Il voi ruga sa ia in considerare o plata "compusa", de la mai multi membri ai forumului. Sper sa fie de acord ca, la strangerea sumei, sa ii trimita lui Rares kitul. Daca s-ar putea face acest lucru intr-un cont bancar, ar fi super... ------------------- Un singur lucru as dori sa mi-l clarific: chiar ii trebuie lui Rares un asemenea aparat? Eu, unul, sunt putin sceptic; construiesc amplificatoare de peste 40 de ani, si n-am avut niciodata nevoie de ESR metru si nici n-am simtit nevoia! Cinstit, colegul nostru va masura cateva condensatoare, asa, din entuziasm. Il va folosi de cateva ori pe an, apoi deloc, dupa care il va pune bine, asa cum facem toti cu aparatele pe care nu le mai folosim. Deci: Rares, tie chiar iti trebuie acest aparat? Nu exista alt aparat sau altceva de care ai avea, realmente, nevoie? Daca este dificil de raspuns in acest topic, astept un mesaj personal... Editat Noiembrie 8, 2015 de fcon Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Il voi contacta pe vanzator cu mare placere. Il voi ruga sa ia in considerare o plata "compusa", de la mai multi membri ai forumului. Sper sa fie de acord ca, la strangerea sumei, sa ii trimita lui Rares kitul. Daca s-ar putea face acest lucru intr-un cont bancar, ar fi super... ------------------- Un singur lucru as dori sa mi-l clarific: chiar ii trebuie lui Rares un asemenea aparat? Eu, unul, sunt putin sceptic; construiesc amplificatoare de peste 40 de ani, si n-am avut niciodata nevoie de ESR metru si nici n-am simtit nevoia! Cinstit, colegul nostru va masura cateva condensatoare, asa, din entuziasm. Il va folosi de cateva ori pe an, apoi deloc, dupa care il va pune bine, asa cum facem toti cu aparatele pe care nu le mai folosim. Deci: Rares, tie chiar iti trebuie acest aparat? Nu exista alt aparat sau altceva de care ai avea, realmente, nevoie? Daca este dificil de raspuns in acest topic, astept un mesaj personal... Un ESR metru este foarte simplu de facut si este util dar sint de acord cu fcon referitor la modul de folosire sporadica a lui si parca ar fi mai bine sa-i dam lui Rares o undita in loc de peste , ce ziceti ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Eu m-am gandit la un ESR-metru ca un circuit a carui iesire sa fie citita de un voltmetru pt ca toata lumea are asa ceva. Am primit o schema de la colegul meu mai pregatit dar nu mai pot face montaje si este alimentat la 4 acum li-ion. Avantajul este ca i-am cerut sa-l fac cu piese recuperate sau din cele ce am cantitati mari. Dar lf357 se gaseste si cred ca sant alte circuite moderne ce-l pot inlocui. Deci cineva ar trebui sa faca prototipul sa vedem ce hibe are. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Multitesterul cu pic masoara inclusiv esr-ul in + iti da posibilitatea sa aflii informatii despre o componenta necunoscuta scosa de pe o placa. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 De aceea am si postat acea schema simpla, are componente care sigur le are oricine prin seratar, plus ca ii pune mintea la contributie, si pe de-asupra si satisfactia lucrului facut. Nu am nicio problema cu donatia, dar pana la urma ...ma rog nu vreau sa par aiurea. Oricum sa ma anuntati si pe mine unde trimitem banii daca se continua. Link spre comentariu
Postări Recomandate