Untold Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Salutare. Schema este cea de mai jos, integratul este LT1058. Eu am folosit LF353, n-am avut LT1058. Schema este conceputa de Dl. Lazaroiu, trafurile de iesire sunt facute tot de dumnealui, nu stiu datele. Ampliful este hibrid si debiteaza 20W. Merge si cu GU32 doar ca puterea este mai mica. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Dar etajul de preamplificare nu se poate modifica cu un tub electronic ( dubla trioda ) ? Trafurile de iesire ce sectiune au ? Link spre comentariu
Vizitator avram stefan Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) In cazul acestui tub Gu29 atacul cu operational are unele avantaje... . Gu29 nu este un tub dedicat pentru audio cu pentru RF. Finala poate fi atacata si cu tuburi, dar nu mai ai acelasi coeficient - foarte mic - de distorsiuni armonice. Succes! PS. In cazul GU29 (Gu32), nu o sa simti mare diferenta daca il vei ataca cu tub. Editat Octombrie 5, 2015 de avram stefan Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Va multumesc . Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Dar etajul de preamplificare nu se poate modifica cu un tub electronic ( dubla trioda ) ? Trafurile de iesire ce sectiune au ? *********************************************************** Editat Octombrie 5, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Am inteles . Acum incerc sa strang bani pentru a cumpara 2 transformatoare de iesire Hammond pentru amplificatorul cu 6P6S :http://www.tube-town.net/ttstore/Transformer/Outputtransformer/Audio-PP/Hammond-1608::245.html ..... Nu vreau sa il supar pe domnul Viobio . Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Am inteles . Acum incerc sa strang bani pentru a cumpara 2 transformatoare de iesire Hammond pentru amplificatorul cu 6P6S :http://www.tube-town.net/ttstore/Transformer/Outputtransformer/Audio-PP/Hammond-1608::245.html ..... Nu vreau sa il supar pe domnul Viobio . OK daca nu te intereseaza stergem datele de mai sus! Spor la mesterit! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Ma intereseaza . Va multumesc mult pentru sfaturile pe care mi le-ati dat . Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Dar etajul de preamplificare nu se poate modifica cu un tub electronic ( dubla trioda ) ? Trafurile de iesire ce sectiune au ? Amplificatorul fiind push pull, integratul din atac este un dual opamp, adica doua integrate in aceeasi capsula. Aceasta configuratie este necesara pentru a fi realizat atat un etaj defazor pentru tuburile finale, cat si un preamplificator (amplificarea se regleaza din rezist de 470kohmi, la mine am pus de 47komi, cu 470kohmi oscila ca naiba. Bine, pt LT1058 valoarealor este cea din schema, LF353 are alt factor de amplificare, eu le-am modificat in functie de integratul meu). Daca vrei etaj de intrare pe tub, posibil sa ai nevoie de 2 tuburi, unul ca preamp si celalalt ca defazor. Cu integrat iesi mult mai ieftin, un dual opamp din ala e cativa lei (3-4), in plus se simplifica mult constructia. Sper ca s-a inteles, 1 Link spre comentariu
Vizitator avram stefan Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 (editat) Nu vad logica sa cumperi 2 transformatoare OT de la Hammond! Cele facute de userul LMOlimpiu sunt cel putin la fel de bune (daca nu mai bune - avand in vedere adaptarea la montajul dvs!) si mult mai ieftine (pret + shipping)! Eu te sfatuiesc sa incerci! Succes! PS. Te rog sa explici (argumentez - tehnic) de ce doresti transformatoarele de la Hammond. (poate invat si eu ceva ce nu stiu) Editat Octombrie 6, 2015 de avram stefan Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Domnilor: Rares este total bulversat de noianul de informatii noi ce vin peste el de cand a dat de Elforum si tuburi. Eu ii inteleg perfect entuziasmul de inceput, ar vrea sa le faca pe toate si toate odata, vrea sa tina cont de parerile si sfaturile tuturor si nu vrea sa strice nicio relatie din cele proaspat formate ce-l pot ajuta in entuziasmul sau! Asa am fost si eu, si cred ca oricare dintre noi la inceput de drum in domeniul asta! Sa-l luam incet si pe rand. El va trebui sa inteleaga ca rabdarea este o virtute si ca nu ne nastem cu ea, trebuie cultivata! Imi cer scuze de off-topic, Dle Avram: va rog nu mai fiti asa de incisiv cu acest copil, ajutati-l daca puteti si vreti in a-si cultiva rabdarea in intelegerea acestor lucuri! Cred si nu ma insel, ca sunteti in masura sa o faceti! Rares: mergi tot inainte, cu aceeasi curiozitate intretinuta de nerabdarea entuziasmului dar la care sa adaugi din ce in ce mai multa rabdare, fara sa lasi entuziasmul sa-ti scada! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Domnilor: Rares este total bulversat de noianul de informatii noi ce vin peste el de cand a dat de Elforum si tuburi. Eu ii inteleg perfect entuziasmul de inceput, ar vrea sa le faca pe toate si toate odata, vrea sa tina cont de parerile si sfaturile tuturor si nu vrea sa strice nicio relatie din cele proaspat formate ce-l pot ajuta in entuziasmul sau! Asa am fost si eu, si cred ca oricare dintre noi la inceput de drum in domeniul asta! Sa-l luam incet si pe rand. El va trebui sa inteleaga ca rabdarea este o virtute si ca nu ne nastem cu ea, trebuie cultivata! Imi cer scuze de off-topic, Dle Avram: va rog nu mai fiti asa de incisiv cu acest copil, ajutati-l daca puteti si vreti in a-si cultiva rabdarea in intelegerea acestor lucuri! Cred si nu ma insel, ca sunteti in masura sa o faceti! Rares: mergi tot inainte, cu aceeasi curiozitate intretinuta de nerabdarea entuziasmului dar la care sa adaugi din ce in ce mai multa rabdare, fara sa lasi entuziasmul sa-ti scada! Va multumesc . Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Buna seara . Deoarece domnul Viobio mi-a facut o donatie ( 4 x 6P6C , 2 x 6N2P , socluri novale si octale , cateva componente pentru amplificator : rezistente rusesti , condensatoare nepolarizate , rezistente pentru negativare 150 ohmi / 5W ) ....... am facut cateva economii pentru a cumpara si restul pieselor : http://postimg.org/image/6zqwqfxpn/ Vreau sa ii multumesc domnului Daniel (daniel_88) pentru ca m-a ajutat gratis cu transformatorul de alimentare pentru acest amplificator . Teunsiunile din secundarul transformatorului sunt exact cat imi trebuie . Tensiune anodica 260V ( 261V ) curent alternativ , 2 secundare 6,3V curent alternativ . http://postimg.org/image/5jfe8ausr/ Acum urmeaza transformatoarele de iesire . Am vorbit cu un domn , care ar avea 2 transformatoare E+I identice ..... dar momentan astept sa imi spuna sectiunea lor .... Daca as rezolva cu aceste transformatoare .... l-as ruga pe domnul Lazaroiu , daca poate sa mi le bobineze . Dupa aceea ..... o sa caut o carcasa potrivita pentru acest amplificator . Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Buna seara . Deoarece domnul Viobio mi-a facut o donatie ( 4 x 6P6C , 2 x 6N2P , socluri novale si octale , cateva componente pentru amplificator : rezistente rusesti , condensatoare nepolarizate , rezistente pentru negativare 150 ohmi / 5W ) ....... am facut cateva economii pentru a cumpara si restul pieselor : http://postimg.org/image/6zqwqfxpn/ Vreau sa ii multumesc domnului Daniel (daniel_88) pentru ca m-a ajutat gratis cu transformatorul de alimentare pentru acest amplificator . Teunsiunile din secundarul transformatorului sunt exact cat imi trebuie . Tensiune anodica 260V ( 261V ) curent alternativ , 2 secundare 6,3V curent alternativ . http://postimg.org/image/5jfe8ausr/ Acum urmeaza transformatoarele de iesire . Am vorbit cu un domn , care ar avea 2 transformatoare E+I identice ..... dar momentan astept sa imi spuna sectiunea lor .... Daca as rezolva cu aceste transformatoare .... l-as ruga pe domnul Lazaroiu , daca poate sa mi le bobineze . Dupa aceea ..... o sa caut o carcasa potrivita pentru acest amplificator . Se rezolva,cu toata placerea! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Va multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate