Vizitator victor ponta Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Rares,daca ai nevoie de elemente din lemn pentru carcasa,le desenezi si-mi dai pe privat. In limita timpului disponibil,le fac si ti-le trimit. Totul gratis. Vreau sa te preocupe si latura estetica a realizarilor tale,precum si calitatea sunetului. Sa nu cumva sa-mi citezi postul scriind multumesc, ca ma apuca Schitezi ce cum ai nevoie si vb pe privat. Scurt si la obiect. Editat Septembrie 18, 2015 de victor ponta Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Am inteles . Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) DOMNULE @CRISTIAN 74 , de ce stricati dumneavoastra topicul acestui copil intrucat nu are banii necesari pentru a cumpara ceea ce spuneti pe acest topic . S-a ajuns ca @Viobio sa nu-i mai raspunda acestui copil la mesaje deoarece dumneavoastra poluati topicul cu "cablurile si placile" dumneavoastra. Cand va avea banii necesari pentru a cumpara materialele pe care i le sfatuiti le va cumpara . CU RESPECT @CRISTIAN74 te rog sa comentezi cu referire doar la lampi , in rest ... Multumesc celor care au donat cate ceva lui Rares, are si pick-up si cabluri si lampi...Eu am deschis discutia Rares le-a primit. Copilul nu ar fi indraznit niciodata sa ceara asa ceva desi stie si el ca ii sunt de mare trebuinta, deh modestia. Ma bucur ca am putut sa-l ajut fie si indirect. Cei care au donat au inteles foarte bine de ce are nevoie Rares. Pe viitor va rog sa il ajutati 100% cu tot ce are nevoie si voi stiti mai bine pentru ca aveti experienta in domeniu. Si eu va promit ca nu mai intervin dacat asa pe ici pe colo cu o apreciere sau incurajare. Editat Septembrie 18, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Uite Rares de ceva vreme vreau sa construiesc un Amplituner DAB cu lampi... Proiectul meu consta in realizarea unui PP- stereo cu EL84 sau 6P14P si pe intrarea amplifului unui modul DAB/FM cu afisaj, integrat in aceiasi carcasa. Tu cum ai vedea un asemenea proiect? Sunt curios sa vad cum il gandesti sau cum l-ai construi tu... Dupa regula brainstormingului: orice idee este retinuta si nu se critica. La urma se face sortarea. Editat Septembrie 20, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Uite Rares de ceva vreme vreau sa construiesc un Amplituner DAB cu lampi... Proiectul meu consta in realizarea unui PP- stereo cu EL84 sau 6P14P si pe intrarea amplifului unui modul DAB/FM cu afisaj, integrat in aceiasi carcasa. Tu cum ai vedea un asemenea proiect? Sunt curios sa vad cum il gandesti sau cum l-ai construi tu... Dupa regula brainstormingului: orice idee este retinuta si nu se critica. La urma se face sortarea. M-am gandit la ceva ... nu prea e o idee stralucita . Asezarea tuburilor electronice : ar fi sus pe carcasa ( cum le montez si eu ) ..ar fi 2 triunghiuri echilaterale in varfurile triunghiurilor ar fi prefinalele ( de ex : ECC83 , nu stiu ce prefinale o sa folositi dvs. ) iar la baze finalele ( EL84 / 6P14P ) . In spatele tuburilor electronice ar fi montate transformatoarele de iesire iar intre ele cel de alimentare , Transformatorul de alimentare se monteaza intre transformatoarele de iesire , axele tolelor trebuie sa fie la 90 de grade intre ele . Pe fata carcasei ar fi montat modulul DAB/FM cu afisaj ( ar fi asezat in centru , in partea de sus a fetei carcasei . Iar in partea de jos in centru ar veni potentiometrul de volum . 1 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 (editat) OK, Rares asa va fi...cand va fi gata si carcasa iti postez o poza, imi place modul de amplasare expus de tine. Pentru traful de alimentare incerc sa il introduc in interiorul carcasei intre trafurile de iesire se va crea spatiu si va fi mai aerisit pe exterior. Editat Septembrie 20, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Transformatoarele de iesire le-ati cumparat gata facute pentru acest push pull cu el84 ? Link spre comentariu
daniel_88 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Traful de retea nu introduce brum daca e amplasat intre sau langa cele de iesire? Eu l-as monta in carcasa, cat mai departe de trafurile de iesire. E doar o parere. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Traful de retea nu introduce brum daca e amplasat intre sau langa cele de iesire? Eu l-as monta in carcasa, cat mai departe de trafurile de iesire. E doar o parere. Da asa am spus si eu traf de alimentare in interiorul carcasei pe mijloc. Trafurile de iesire in extreme pe exterior. Transformatoarele de iesire le-ati cumparat gata facute pentru acest push pull cu el84 ? Le am de la unele proiecte mai vechi intr-un sertar. A fost o vreme cand bobinam trafuri doar pentru experimente... Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Buna ziua ! Am construit carcasele pentru transformatoarele de iesire , de la amplificatorul SE cu 6F6S . http://postimg.org/image/d8b9ho4kp/ http://postimg.org/image/t7tx180mh/ http://postimg.org/image/3z937jvop/ Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Munca multa, bani putini, cum se zice Eu am facut carcase pt trafuri dintr-o plasa cu gaurele. Acea plasa am gasit-o intr-un filtru de motorina mare, de la un camion, ceva masina mare. Am desfacut filtrul si am scos acea plasa care e destul de rigida. Am croit cubul, pe muchiile interioare am lipit o sarma de Cu de 2mm, asta-i confera rigiditate. Apoi, am vopsit cu spray negru mat. Succes! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Arata foarte bine . Acest amplificator este un push pull cu GU29 ? Ce putere are ? Este cumva hibrid ? Link spre comentariu
George Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Da, e un amplificator hibrid push pull cu GU29. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Aveti cumva si datele pentru transformatorul de iesire ? Va multumesc . Link spre comentariu
daniel_88 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Ar fi bine sa izolezi si firele alea de la traful de retea, punctele alea de fludor sunt atat inestetice cat si periculoase Link spre comentariu
Postări Recomandate