Untold Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Eu as folosi ca sursa de semnal un CD-player lampizat....... Sau, asa ceva: http://www.dx.com/p/1-0-led-mp3-player-module-w-fm-remote-controller-usb-mini-usb-sd-slot-silver-5v-126112#.VfmBn9Ltmko, e de genul pe care a folosit Dl. Dumitrache la un amplificator de-al lui, e f ieftin si performant la banii astia. Pe un stick USB sau SD-card intra o groaza de muzica, dar, ca sa ai oarece calitate, sa cauti mp3-uri la 320kbs. Edit: @der_doktor, perfect de acord cu Dvs, dar (ca exista un mare "dar"), singura problema ar fi discurile care sunt scumpe si nu gasesti mai nimic din ce-ti place sa asculti. Editat Septembrie 16, 2015 de Untold Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Sunt si discuri care costa cat un pachet de tigari dar si de 180g care sunt cateva sute de €. App de asta, ca sa vezi diferenta de dinamica intre un vinyl si CD, asculta aceeasi melodie si comuta sursa de semnal intre CD si pick_up, apoi ...alegi intre digital si ...analog. In fond ideea era ca o sursa foarte buna de semnal o reprezinta un pick_up echipat cu o doza magnetica si apoi semnalul trecut printr-un preamplificator (diy) . Investitia nu e deloc mare iar calitatea sunetului e peste multe CDP_uri scumpe. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Da, legat de pick_up sunt de acord imi place sa ascult muzica simfonica pe vinil iar altfel de muzica usoara pana in anii 90 se mai gaseste... se mai trag discuri vinil azi? Si pentru Rares se ofera cineva sa-I doneze un pick_up stereo (deck) sa vada diferenta de care vorbim noi aici. ? (In Germania se gasesc mai usor pentru donatii.¨Poate ne aude cineva de acolo) Editat Septembrie 16, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Io nu pricep de ce-l zăpăciţi pe Rareş cu chestii legate de scule audiofile, cînd el şi mulţi alţii nu-şi permit şi poate se mai şi demoralizează, văzînd că în loc de încurajări primesc aroganţe. V-am invitat să discutăm la cîrciumă treburi de acest gen, i-aţi făcut topicul varză. 3 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Zal, sunt cerute pentru donatie... Poate Rares va primi si un pick_up tocmai ca nu si-l permite. Legat de demoralizare nu prea cred, Rares este un pasionat. Isi construieste amplificatoare Hi Fi foarte bine, bravo lui, dar trebuie sa stie si pentru ce si cum se folosesc. Topicul este un pic mai colorat pentru a nu se observa: am nevoie de traf, am nevoie de cutare lampa, cred ca intelegeti mai bine ca mine de ce l-am "colorat" doar in postarile mele. Dar daca puteti sa il ajutati inclusiv cu EL-uri (pe care si le doreste si ar da chiar 100lei), puteti sa o faceti. Eu zic ca merita si efortul acesta. Editat Septembrie 17, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Poate nu vrea un pick-up ci altceva. Legat de ce construieşte, e tot treaba lui cum le foloseşte, asta e ca bancul cu bătrînica trecută strada cu forţa. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Poate nu vrea un pick-up ci altceva.Legat de ce construieşte, e tot treaba lui cum le foloseşte, asta e ca bancul cu bătrînica trecută strada cu forţa.Ai haz zal, totusi Rares a mai primit cate ceva din ce am scris noi pe aici; Editat Septembrie 17, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Pe mine ma pasioneaza amplificatoarele cu tuburi electronice . Nu ma intereseaza cablurile audiofile / pick-uri sau placi audio performante . Ma intereseaza doar tuburile electronice si amplificatoarele cu tuburi electronice . Zal, sunt cerute pentru donatie... Poate Rares va primi si un pick_up tocmai ca nu si-l permite. Legat de demoralizare nu prea cred, Rares este un pasionat. Isi construieste amplificatoare Hi Fi foarte bine, bravo lui, dar trebuie sa stie si pentru ce si cum se folosesc. Topicul este un pic mai colorat pentru a nu se observa: am nevoie de traf, am nevoie de cutare lampa, cred ca intelegeti mai bine ca mine de ce l-am "colorat" doar in postarile mele. Dar daca puteti sa il ajutati inclusiv cu EL-uri (pe care si le doreste si ar da chiar 100lei), puteti sa o faceti. Eu zic ca merita si efortul acesta. Acum incerc sa strang bani ... poate cu timpul o sa cumpar 2 EL34 .... nu vreau sa ma laud . Poate as reusi sa construiesc un amplificator single end cu EL34 ..... dar dupa ce termin amplificatorul push pull cu 6P6C . Momentan astept parerea domnului Viobio , domnului Lazaroiu ...... Editat Septembrie 17, 2015 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Rareș,eu în topicul asta nu mai scriu,dacă ai ceva de întrebat, da un beep,te sun eu.Nu mai scriu aici pt ca este un talmeș-balmeș acest topic.De la amplificatoare s-a trecut la cabluri,surse,probabil o sa se ajungă la rețete de gulaș. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Rareș,eu în topicul asta nu mai scriu,dacă ai ceva de întrebat, da un beep,te sun eu.Nu mai scriu aici pt ca este un talmeș-balmeș acest topic.De la amplificatoare s-a trecut la cabluri,surse,probabil o sa se ajungă la rețete d As avea cateva intrebari .. Editat Septembrie 17, 2015 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Rares, incearca si nu mai apasa butonul CITEAZA. Este obositor de urmarit pt cei mai batrani.Mergi in josul paginii la RASPUNDE si pune numele celui caruia i te adresezi.Ex la ultima postare era suficient:@viobio: as avea cateva intrebari...sau@Cristian: acum incerc sa strang bani...poate cu timpul o sa cumpar 2 EL34 Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) DOMNULE @CRISTIAN 74 , de ce stricati dumneavoastra topicul acestui copil intrucat nu are banii necesari pentru a cumpara ceea ce spuneti pe acest topic . S-a ajuns ca @Viobio sa nu-i mai raspunda acestui copil la mesaje deoarece dumneavoastra poluati topicul cu "cablurile si placile" dumneavoastra. Cand va avea banii necesari pentru a cumpara materialele pe care i le sfatuiti le va cumpara . CU RESPECT @CRISTIAN74 te rog sa comentezi cu referire doar la lampi , in rest ... Editat Septembrie 17, 2015 de dumitrache_s Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) DOMNULE @CRISTIAN 74 , de ce stricati dumneavoastra topicul acestui copil intrucat nu are banii necesari pentru a cumpara ceea ce spuneti pe acest topic . S-a ajuns ca @Viobio sa nu-i mai raspunda acestui copil la mesaje deoarece dumneavoastra poluati topicul cu "cablurile si placile" dumneavoastra.Cand va avea banii necesari pentru a cumpara materialele pe care i le sfatuiti le va cumpara .CU RESPECT @CRISTIAN74 te rog sa comentezi cu referire doar la lampi , in rest ...Nu e "broblem" ,Rares are nr meu de telefon,chiar azi am vorbit la telefon,pina am ramas fara baterie,problema este talmes-balmesului din topic,eu cred ca Rares daca are intrebari despre sunet ,o sa le puna,dar luate pe rind,oricum el este la inceput de drum,mai are multe de invatat si multe piese de distrus,chiar eu i-am spus ca nu e bine sa primeasca totul mura in gura,e bine sa-si explice singur ce se intimpla si sa inteleaga cum functioneaza ce lucreaza.E pacat ca puteau citi si alti incepatori ce se scria pe aici.Sa vedem ce talent are si cum evolueaza,daca imi place in 2 ani il fac mester in tuburi,o sa-i suflu in ceafa,pina acum imi place,daca duce proiectul la cap cel cu 6P6C ,ii donez eu TOATE piesele pt un PP cu EL 34,un preu de doza MM,un pickup cu doza MM,el doar sa mestereasca ,dar SA SE TINA SI DE SCOALA ca asta e cel mai important,eu ma tin de cuvint ,ce am promis cuiva aia am facut.La sfirsitul fiecarui semestru sa-mi trimita un scan cu notele de la mate/fizica,fara astea nu pricepi electronica. Editat Septembrie 17, 2015 de viobio Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Viorele iti gaeantez eu ca peste doi ani va fi "tatic" in constructii de amplificatoare pe lampi. Eu personal vorbesc zi de zi cu el si il tot sfatuiesc ca pe primu' loc sa fie scoala si pe locu' doi sa fie construcia amplificatoarelor pe lampi. In rest Rares este un copil demn de aprecierea noastra. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Viorele iti gaeantez eu ca peste doi ani va fi "tatic" in constructii de amplificatoare pe lampi. Eu personal vorbesc zi de zi cu el si il tot sfatuiesc ca pe primu' loc sa fie scoala si pe locu' doi sa fie construcia amplificatoarelor pe lampi. In rest Rares este un copil demn de aprecierea noastra. Peste doi ani eu as cumpara amplificatoare facute numai de Rares, dar bineinteles sa semene ca cele facute de viobio si cu performante mai bune ca cele prezentate, etc... O sa-I fie necesari ceva bani si pentru facultate, cel mai probabil la Automatica, sper... Editat Septembrie 18, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Postări Recomandate