daniel_88 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) E o vorba: unii au pasarici, altii au stoluri. Sunt curios cate stoluri trebuie sa ai sa dai 500 lei pe un cablu . Scuze ca m-am bagat dar nu am putut sa ma abtin. Cred ca orice om cu tiglele pe casa e constient ca asta cu cabluri aurite si mama masii ce mai baga ei, e doar o chestie pur de marketing, e la fel ca fumatorul care stie ca fumatul dauneaza dar totusi nu se lasa. Hai sa nu trimitem copilul in ceata asta cu cablurile audiofile, el deocamdata isi procura piese din banii de scoala. Mi se pare o mare prostie sa ii sugeratii gogmanii absurde. Rares, daca ai nevoie vreodata de vreun traf de retea pentru amplifurile tale imi lasi un mp cu adresa ta si ti-l fac cadou cu toata inima (custom made ). Succes si tine-o tot asa. Nu-i musai sa traiesti din asta, poti trai bine si din alte chestii, si sa te relaxezi in timpul liber cu asta. Suntem in Romania, tara in care e greu sa traiesti din ce iti face placere sa lucrezi. Editat Septembrie 13, 2015 de daniel_88 1 Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Eu acum am reusit sa imi mai strang ceva piese din recuperari .... adica luate de pe placi de televizoare ..... cum ar fi : rezistente , condensatori .... semireglabili .... si ii pun deoparte ... pentru ca nu se stie cand o sa am nevoie de ele ...... mai cumpari si componente noi .... dar mai mult pentru amplificatoarele cu tuburi electronice . Da si eu fac la fel ,cred ca am vreo 20-25 de cutiute intr-un dulap ,unde am tot felu de piese ,condensatori la condensatori ,rezistente la rezistente ,o cutiuta de la 0,1 ohmi pana la 1K,una de la 1k la 10k si inca una de la 10k la 10M,cei drept imi place foarte mult sa le strang si sa le folosesc in diferite montaje. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) E o vorba: unii au pasarici, altii au stoluri. Sunt curios cate stoluri trebuie sa ai sa dai 500 lei pe un cablu . Scuze ca m-am bagat dar nu am putut sa ma abtin. Cred ca orice om cu tiglele pe casa e constient ca asta cu cabluri aurite si mama masii ce mai baga ei, e doar o chestie pur de marketing, e la fel ca fumatorul care stie ca fumatul dauneaza dar totusi nu se lasa. Hai sa nu trimitem copilul in ceata asta cu cablurile audiofile, el deocamdata isi procura piese din banii de scoala. Mi se pare o mare prostie sa ii sugeratii gogmanii absurde. Rares, daca ai nevoie vreodata de vreun traf de retea pentru amplifurile tale imi lasi un mp cu adresa ta si ti-l fac cadou cu toata inima (custom made ). Succes si tine-o tot asa. Nu-i musai sa traiesti din asta, poti trai bine si din alte chestii, si sa te relaxezi in timpul liber cu asta. Suntem in Romania, tara in care e greu sa traiesti din ce iti face placere sa lucrezi. As avea nevoie de un traf de retea pentru aceste amplificatoare . O sa va trimit mp cu adresa mea . Va multumesc ! Deocamdata, pentru Rares e inceputul unei pasiuni. Daca si cand va face din pasiune si o afacere, depinde doar de el. Iar daca va putea si trai din ce-i place sa faca, ar fi idealul vietii unui om. Oricum, pana atunci va mai trece apa multa pe Prut si mamaliga pe gat, vorba bunica-mi... Rares, sa-mi lasi te rog, adresa ta pe privat. V-am trimis mp . Eu am si acum primii condensatori electrolitici recuperati ..... adica 10uF / 6,3V/16V/25V ....... 63V diverse capacitati si tensiuni . Condensatorii i-am recuperat cand eram in clasa a 9a ..... au trecut 2 ani si ii am si acum pastrati intr-o cutie de Winterfresh si imi sunt de folos . Editat Septembrie 13, 2015 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) E o vorba: unii au pasarici, altii au stoluri. Sunt curios cate stoluri trebuie sa ai sa dai 500 lei pe un cablu . ... Un studio de inregistrari de exemplu... O sala de teatru, cinema, un local de fiţe... Si audiofilii care sunt destul de multi pe planeta... Daca se produc cabluri cu Au si Ag, se produc pentru ca exista cerere... Este un segment de piata de lux daca vrei... Ca si la masini sau orice alt produs de pe planeta. Nu toti merg cu Loganul desi isi face treaba, adica te duce din locatia A in locatia B,insa unii prefera Ferrari care la fel te duce din locatia A in locatia B dar mult mai placut si mai fain, nu? Editat Septembrie 13, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Vă rog ceva,hai sa nu stricam topicul copilului.Cine are chef de discuții audiofile sa o facă pe un site dedicat,aici nu prea se omoară nimeni cu Nirvana audiofila. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Ok, Rares a primit sfaturi bune pana acum, donatii consistente si eu personal ii doresc mult succes la urmatorul proiect pe care s-a angajat sa-l finalizeze. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Ok, Rares a primit sfaturi bune pana acum, donatii consistente si eu personal ii doresc mult succes la urmatorul proiect pe care s-a angajat sa-l finalizeze. Urmatorul proiect este cel dat de domnul Viobio . Si o sa fac tot posibilul sa il construiesc . Acum trebuie sa gasesc transformatoare de 12....14 cm patrati , iar dupa aceea sa strang bani pentru bobinarea acestora ...... am cautat pe internet cum se construieste o masina de bobinat homemade .... dar nu cred ca pot sa le bobinez singura sansa ar fi domnul Lazaroiu . Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Daca stii nr de spire le poti bobina la un atelier de bobinaj cred ca sunt in Valcea destule, e un oras mare, e bine sa-ti faci prieteni si pe acolo. In legatura cu masina de bobinat da un anunt si cumperi cea mai buna oferta. Daca incerci sa vinzi unele proiecte in viitorul apropiat (trebuie sa ai 18 ani ca sa fie legal) vei avea si bani pentru investitii. Editat Septembrie 14, 2015 de Cristian74 Link spre comentariu
THOMAS Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Urmatorul proiect este cel dat de domnul Viobio . Si o sa fac tot posibilul sa il construiesc . Acum trebuie sa gasesc transformatoare de 12....14 cm patrati , iar dupa aceea sa strang bani pentru bobinarea acestora ...... am cautat pe internet cum se construieste o masina de bobinat homemade .... dar nu cred ca pot sa le bobinez singura sansa ar fi domnul Lazaroiu . Fii serios,nu sunt eu ultima sansa!...te pot ajuta cu foarte mare placere,dar pur si simplu nu am doua miezuri identice cu sectiunea de 12...14cm^2.Daca vei gasi undeva aceste miezuri,bineinteles si carcasele lor te voi ajuta cu drag fara sa te coste nimic. Cred ca pentru un amplificator PP cu 6P6S ar fi suficient si un miez de calitate cu sectiunea de 10...11cm^2,parerea mea. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- P.S pachetelul cu cateva "obiecte" a plecat catre tine prin Posta Romana! succes! Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Off, de ce nu existau forumuri si pe vremea cand alergam cu limba scoasa dupa un EFT317 si cand dadeam pe o dioda de detectie toti banii de pachet pentru scoala stransi intr-o saptamana de foame... P.S. N-ai inceput scoala? Cand te legi la sireturi, nu te gandi la lista de cumparaturi de la piata.... Editat Septembrie 14, 2015 de Untold Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 O sa gasesc miezurile identice ..... Va multumesc ! Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Buna seara ! Astazi am primit donatia domnului @Viobio . Tin sa ii multumesc domnului @Viobio si domnului Lazaroiu pentru efortul depus . Acum mai trebuie sa gasesc o carcasa adecvata acestui amplificator cu 6P6C . Link spre comentariu
Lonerider Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Am ceva cablu ONYX 2025 2x1x0.25qmm by Sommer Cable, cred că undeva peste 5 metri, pe care să ţi-l trimit. Bănuiesc că este un cablu destul de bun pentru câteva conectici (cabluri) audio. De mufe te descurci tu. Aştept o adresă, pentru livrare. Fără costuri, bineînţeles. Mult succes. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Off, de ce nu existau forumuri si pe vremea cand alergam cu limba scoasa dupa un EFT317 si cand dadeam pe o dioda de detectie toti banii de pachet pentru scoala stransi intr-o saptamana de foame... P.S. N-ai inceput scoala? Cand te legi la sireturi, nu te gandi la lista de cumparaturi de la piata.... Am inceput scoala . Astazi am avut primile ore . Am ceva cablu ONYX 2025 2x1x0.25qmm by Sommer Cable, cred că undeva peste 5 metri, pe care să ţi-l trimit. Bănuiesc că este un cablu destul de bun pentru câteva conectici (cabluri) audio. De mufe te descurci tu. Aştept o adresă, pentru livrare. Fără costuri, bineînţeles. Mult succes. V-am trimis mp . Mufe am cateva RCA-uri si un jack de 3,5mm stereo . Va multumesc . Link spre comentariu
Cristian74 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Am ceva cablu ONYX 2025 2x1x0.25qmm by Sommer Cable, cred că undeva peste 5 metri, pe care să ţi-l trimit. Bănuiesc că este un cablu destul de bun pentru câteva conectici (cabluri) audio. De mufe te descurci tu. Aştept o adresă, pentru livrare. Fără costuri, bineînţeles. Mult succes. Un prim pas spre interconectica de calitate. Rares ar trebui sa vorbim si despre ce sursa de semnal folosesti^pentru amplifurile tale^ Link spre comentariu
Postări Recomandate