Vizitator Cristescu Dan Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Buna ziua, Sunt posesorul unui TV DAEWOO DMQ-2510 TXT, 25". Transformatorul de linii original este 1352.5007. Pe acesta mai scrie 50H0000164. Transformatorul a fost, nu mai este, pentru ca este ars. Mi-au fost recomandate urmatoarele echivalente: HR 8572 sau FBT 40902. Ma poate ajuta cineva sa le gasesc ? Ma poate ajuta cineva sa repar televizorul ? Daca DA, va rog sa raspundeti pe acest forum sau trimiteti un mesaj pe [email protected] Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 La ...100 lei cat este trafo ''original'',cred ca ar fi indicat sa se faca o adaptare cu un trafo mai ieftin!!!! Link spre comentariu
Vizitator Cristescu Dan Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Buna ziua, Nu pretul de 100 lei ar fi cel mai deranjant. Stiu ca multa lume spune ca nu mai merita reparat dar eu tin foarte mult la acset TV. Imaginea este foarte buna. Problema este ca un trafo mai ieftin nu gasesc sau nu stiu eu unde sa caut. Daca m-ati putea ajuta ar fi formidabil. Cu stima. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 La acelasi sasiu mai merge HR7927 (tot pentru tub de 110 grade) aproape indentic cu ce aveti nevoie doar ordinea catorva pini difera. Link spre comentariu
Vizitator Cristescu Dan Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Buna ziua D-le Marginean, Sunt de acord cu propunerea Dvs. Va multumesc foarte mult. Cu stima, Dan Cristescu Dle Marginean, Va rog sa-mi transmiteti pe mail un numar de telefon sau o adresa de mail pentru a va face o comanda ferma si a va transmite locatia de trimitere. Cu stima, Dan Cristescu Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Buna ziua D-le Marginean, Sunt de acord cu propunerea Dvs. Va multumesc foarte mult. Cu stima, Dan Cristescu Dle Marginean, Va rog sa-mi transmiteti pe mail un numar de telefon sau o adresa de mail pentru a va face o comanda ferma si a va transmite locatia de trimitere. Cu stima, Dan Cristescu Totusi nu ati ridicat coletul si mi-a fost returnat (pierdere 10+13 lei)! Link spre comentariu
Darden Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Ce nesimtiti........ Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Buna ziua, Nu pretul de 100 lei ar fi cel mai deranjant. Stiu ca multa lume spune ca nu mai merita reparat dar eu tin foarte mult la acset TV. Imaginea este foarte buna. Problema este ca un trafo mai ieftin nu gasesc sau nu stiu eu unde sa caut. Daca m-ati putea ajuta ar fi formidabil. Cu stima. Pai vad ca si .....23lei e ''deranjant'' ,daramite 100lei ;daca nu ati ridicat coletul de la colegul Toni!!!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Domnul Cristescu m-a contactat si a indreptat greseala Postei Romane care deservea prin doua oficii aceeasi adresa! Ca urmare mandatul postal s-a plimbat intre cele doua oficii si apoi la mine. Am returnat pachetelul cu o firma de curierat rapid axact acum o ora. Sper! Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 luati-l la omor Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 S-a rezolvat problema, d-l Cristescu nu a avut pana la urma nici o vina! Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Domnul Cristescu m-a contactat si a indreptat greseala Postei Romane care deservea prin doua oficii aceeasi adresa! Ca urmare mandatul postal s-a plimbat intre cele doua oficii si apoi la mine. Am returnat pachetelul cu o firma de curierat rapid axact acum o ora. Sper! in ce tara traim , frate... si aici ma refer la faza cu doua oficii postale , care se calca pe bataturi... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Asta este una din problemele marunte care ne toaca viata picatura cu picatura! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum