kobold Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Salutare tuturor, Am achizitionat de curand primul amplificator cu carcasa din lemn. Deoarece carcasa avea un miros usor de "vechi" sa nu spun pivnita, am hotarat sa-i aplic niste ulei de in pe interior si exterior. Pe exterior as fi putut sa-i aplic direct lac, dar m-am grabit cu acesta operatiune, deoarece cred ca fusese lacuita cu foarte multi ani in urma. Pe interior se vede ca s-a absorbit complet, exteriorul straluceste si arata mai bine fata de cum era inainte. Problema ar fi mirosul de ulei de in, care deranjeaza atunci cand amplificatorul functioneaza, altfel fiind usor sesizabil. Acum ma gandesc ca pe interiorul carcasei poate nu trebuia aplicat nimic, poate doar pe exterior niste lac pt. a readuce culoarea la forma initiala. Sunt novice in aceste operatiuni (dar vreau sa invat), asa ca va rog sa-mi dati niste sfaturi pt. a remedia acesta problema si la urmatoarea carcasa sa procedez corect. Multumesc pt. ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum