BUGHIU Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Ceva e ''putred'' aici!! Cum sa mearga bine cu alt tub/deflexie daca binul,sa presupunem, este alterat?!?! Bobinele astea de Panasonic,cate am intalnit,sant ''sanatoase'' si nu am gasit defecte pana in prezent....dar cine poate sti ce lucreaza colegul acolo ?!?! Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Eu am intrebat cum a facut testul dar raspunsul a fost destul de vag. Si am avut dubii chiar mai devreme: ................................................................ Incep sa nu mai inteleg masuratorile pe care le-ai facut, parca se cam contrazic! Pune din nou schema cu valorile masurate de tine trecute pe ea, eventual chiar in cele doua variante: cu defectul si mergind OK. Mai pune si o poza a TV-ului avind un canal receptionat (preferabil unul de stiri care are benzile alea de info in partea de jos a imaginii) pt a vedea cum este deformata imaginea. Apropo, ce experienta ai in depanerea TV-urilor de nu te-ai prins la ce bobina ma refeream? Daca esti mai incepator, si fara osciloscop, mai bine il duci la un mester mai cu experienta sau macar faci rost de un osciloscop. ......................................................................................... Link spre comentariu
cipry21 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 (editat) Si pana la urma defectul a fost pe placa la jungloprocesor l-am relipit mi-am dat seama miscand de placa. Numai bine ! Dar oricum era ciudat defectul ca isi revenea in timp Editat Mai 21, 2015 de cipry21 Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Merci ca ne-ai informat si pe noi. Cu un osciloscop il faceai imediat. Daca din service iti cistigi piinea, cumpara cit mai repede un osciloscop. 1 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Si pana la urma defectul a fost pe placa la jungloprocesor l-am relipit mi-am dat seama miscand de placa. Numai bine ! Dar oricum era ciudat defectul ca isi revenea in timp Si cum spuneam.....mai inainte in topic: ''jungloprocesorul'' bata-l vina ne-a pus pe jar.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum