Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie TV

Vizitator Daniel1990

Postări Recomandate

Vizitator Daniel1990

Salut! A venit vremea sa imi schimb si eu tv-ul cu unul mai mare. As vrea sa stiu din punctul vostru de vedere care ar fi cel mai potrivit calitate-pret. Dispun de un buget de 1500RON.

Pe mine m-au incantat 2-3 modele de la LG si anume:
1)LG 42LB5500 Seria LB5500 106cm gri Full HD
2)LG 42LB5610 Seria LB5610 106cm negru Full HD
3)LG Smart TV 42LB5700 Seria LB5700 106cm argintiu Full HD, cel din urma(42lb5700 era la promotie saptamana trecuta cu 1450lei, din aceasta cauza l-am inclus si pe el), ecrane IPS, FHD, etc...

Ce parere aveti? Nu m-am mai documentat prea mult cu privire la modele de tv-uri si nu stiu ce ar fi mai bun.
Tv-ul o sa fie utilizat pt. vizionare filme + canale tv.

Multumesc anticipat!

PS: Sper ca am postat unde trebuie, daca nu, rog un moderator sa il incadreze in sectiunea potrivita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Th3_uN1Qu3

1

• Adamath_2006

1

Top autori în acest subiect

Cel mai potrivit televizor nu se alege doar făcând sondaj de opinie, părerile sunt foarte subiective.Oricine are unul care nu i-a făcut probleme și e mulțumit de el, va spune că al lui e cel mai potrivit.Eu propun ca o variantă, să mergeți într-un mare magazin de electronice unde sunt multe modele în funcție simultan. Cu prețul maxim alocat în minte, verificați ce parametri (dimensiune, aspect, unghi de vizualizare, rezoluție, putere audio, alte opțiuni suplimentare) au fiecare din cele pe care vi le permiteți.Alegeți-l pe cel a cărui imagine v-a plăcut mai mult și care poate fi urmărit dintr-un unghi cât mai larg posibil. Vedeți să vă placă și meniul lui...unele sunt piese de artă, dar au meniuri tembele, făcute parcă să te bage-n ceață. Nu cred că ați vrea să programați un canal doar cu cartea tv-ului în față  :rade:

Și încă ceva...de obicei marile magazine introduc în tv-urile aflate pe standuri semnal digital HD. Astfel că se vede perfect la toate.....până te duci acasă (unde poate nu ai canale digitale HD de la firma de cablu) și observi cu stupoare că se vede de tot rahatul imaginea cu rezoluție normală. Ar trebui să rugați vânzătorul sau responsabilul de raion să vă probeze tv-ul vizat și la un semnal normal, nu digital. Fiindcă nu sunt chiar atât de multe canale HD pe câte ne-am dori, sau cele care sunt nu ne interesează...

Link spre comentariu
Vizitator iflorin

Personal iti recomand sa eviti SONY &Samsung.

Am un tv- bibelou Sony, care dupa aprox. 5 ani sa dus panelul, iar panelul are semnatura Samsung!

Detin LG de 3 ani diagonala 106 si sincer, parca l-as vrea de 119...

Mai asteapta un pic ca incep promotiile!!

Iti recomand LG.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări