georgeDRACU Postat Aprilie 1, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2015 (editat) ma rog eu nu am gasit graficul am estimat la ureche,acum se vede cat de neliniar e sunetul,uita te la monacor si ai sa vezi ca e aproape liniar arata muult mai bn ca la sal,scuze poze sunt facute cu web de rahat Editat Aprilie 1, 2015 de georgeDRACU Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Nu pot sa ma pronunt la o comparatie de liniaritate pina nu le masor in aceleasi conditii cu aceleasi echipamente. Se poate si ca echipamentele sau ambientul in care am facut masuratoarea sa denatureze rezultatele. Tine cont ca masuratoarea facuta de mine este intr-o camera mobilata si nu intr-o camera anecroica. Oricum rezonanta la SAL este mai jos ceea ce ajuta filtrul.... Editat Aprilie 1, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Dominicue Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Asta am masurat eu la SAL DTF12. Posibil ca scalarea de amplitudine sa nu fie perfecta dar este suficient pt a se vedea caracteristica (care nu-i data pe site la SAL). Sal_DTF12.png Mie mi se pare ca SAL-ul este chiar prea tare pe 12KHz dar.... fiecare cu urechile lui....iar o variatie de sensibilitate de numai 1dB (cit rezulta din parametrii declarati de producatori) este dificil de sesizat chiar si prin masuratori pt ca variaza foarte mult cu foarte multi parametri (pozitie microfon/difuzor/boxa, pozitie operator, setare nivel etc). ps: se pare ca-s singurul care a descarcat pozele ...... pps: poate ar ajuta daca ai pune niste poze de rezolutie mai mare, macar VGA (640x480) ca orice telefon cu camera face macar VGA..... Eu am taiat SAL-urile la 5000Hz (sunt folosite intr-un proiect pe 3 cai ) cu un filtru de ordin II si 12db pe octava si dupa teste a trebuit sa le pun si un atenuator pentru ca pur si simplu sunau prea tare . poza nboxa.bmppoze inalte.bmpmai oameni buni nu ascult asa multe manele pe cat credeti,pur si simplu nu imi place cu se aude salul cee e asa de greu de inteles e ok pt banii aia si atat,sasaiala de care vb eu e frecventa de 12khz 16 khz pe care salul are spl mic si nu se aude sal are spl de 91 db pana in 10khz si se auzea sters nu natural...... apropo domnule DOMINIQUE nu mai suferi atat de tn,zici ca esti o tzatza ofticoasa nu toata lumea face ce faci tu,si nu le place tuturor sa asculte ca tn,tu teai urcat de curiozitate intr-o masina de lux sa asculti muzica??ce fidelitate si sunet placut..ma refer la sunet stock,nu am mare bani sunt zugrav am 30 de ani ,dar de cand ma stiu am avut statii si boxe combine si alte ustensile muzicale,boxe si subwofere am tot facut si am vandut ,legat de corectii le faci cat iti place tie ca ascultator,dar tuturor ne place sa se auda bine si fidel,bine nu inseamna tare ci clar,conteaza si liniaritatea incintei sa aiba spl cat mai apropiat la toate frecventele pe care le reda ex 50 hz 20 khz,eu am cerut ajutor nu sa fiu criticat. multumesc Tocmai ca m-am urcat si in masini de lux si iti spun cu mana pe suflet ca absolut nici un sistem audio stock nu ma impresionat ......... Stai linistit ca nu am nici un stres in ce priveste faptul ca tie nu-ti plac anumite twetere ( spre exemplu SAL DTF 12 ) , remarcile pe care le-am facut au fost strict pe baza unor afirmatii de ale tale din care eu am tras anumite concluzii ...... In ce priveste sculele si eu am avut si am destule si nici pe mine nu ma dau banii afara din casa , insa intodeauna am incercat pe cat posibil sa am scule cat de cat bune ( pe unele le-am construit eu ) nu cele din clasa consumer , pentru ca pur si simplu nu-mi plac . Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 (editat) da stiu ca suna-u prea tare doar pe o frecventa deranjanta,la mn la volum 65 din 80 se auzeau ok dar dupa 65 treb sa umblu la reglaj treble la placa de sunet sa il dau mai incet ca o luau razna inaltele,zgariau la ureche,multumita lui sesebe acuma stim care este frecventa aceea deranjanta de 12khz si gaura de la 12,5 khz la 19,5 in gaura aceea se afla sasaiala de care vorbeam eu,scuzati-mi exprimarea de fapt ce ni-se parea noua ca se aude tare era varful acela de 12khz unde spl este de96 db w m,restul de frecvente are spl mic,la dif monacor merge volumul pana la 77 iar pc blana fara corectie la inalte,la bass il tin mai incet din pricina spl ului mare,iar in winamp egalizatorul sta la flat mai putin basul care sta la -5 primele 2 frecvente adica 60 si 120 hz.nu am spus ca am cv cu tweterele astea doar ca nu sunt ok la putere mare,si treb bagat corectie sa sune ok,ceea ce nu vreau,am probat salurile si pe filtru 3 cai 12 db octava si sunau ceva mai bn,dar tot nu sunt multumit de ele.. Editat Aprilie 2, 2015 de georgeDRACU Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Ia-ti/imprumuta o pereche de casti bune (de preferinta ceva in genul celor de studio), da la maxim volumul (la orice "scula") si asculta cu atentie. Toate distorsioneaza cand treci de un anumit prag. Chiar si fara corectii multe placi de sunet distorsioneaza de pe la 60-70% in sus. Cand folosesti ca player Winampul distorsiunile-s aproape sigure. Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 3, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2015 man, nu am de unde sa imprumut casti de calitate prietenii mei sau cunostinte au doar ustensile acustice slabe si proaste,mai bn zis ieftine,cel mai bun lucru care il are un prieten este o combina sony cu subwofer de 100w nu mai stiu modelul cel cu 2 difuzoare de bas pe incinta si albastre,suna tare ce sa zic dar bubuiala si atat..restu genius,logitech produse pana in 300 400 lei,vorba lui dominique sa urle maneaua !pt poporul de rand e suficient,sunt multi care nu dau 2 bani pe ceva de calitate in derimetrul wati multi si prosti,placa mea de sunet e ok Placa de sunet Creative Sound Blaster Audigy 2 BulkCod producator:Audigy 2 Numar canale6.1Raport semnal-zgomot106 dBRezolutie biti24bitViteza esantionare maxima96 KHzInterfataPCIConectoriIesiri: linie (fata, spate, centru, subwoofer, centru spate)Intrari: CD Audio (analog / digital)LinieMicrofonMIDI/joystick 15 piniPort IEEE-1394TADPolifonie64 voci hardware cu interpolare in 8 puncteAltele6.1 channel surroundCertificare THXSuport ASIOSuport Dolby Digital EXSuport DVD-AudioSuport EAX Advanced HD Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum