Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt philips model 20pt1354/58

leo 17

Postări Recomandate

la tv mentionat echipat cu tda 9302h,saa5560ps/m3/0187,tda8842..tensiuni pe sursa ok ,recuperate ok ..nu se deschide imaginea decat cu un patrat albastru in partea de sus a ecranului si asta cand reglez g2 la maxim ..am inlocuit cadre ,traf ..am crezut ca sunt ele vinovate ..fit am pe tub ..tubul e ok.pe catozi de culoare tensiune de 180 v .cand trebuia sa fie 130-140v.banuiesc sa fie bobina de deflexie ?ma puteti ajuta cu un sfat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

9

• iuliantv

5

• BUGHIU

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

apoi e clar ca este sub tensiunile normale,faceti o cura de condesatori in primar si secundar in principiu b+ 95-97v posibil chiar si trafo linii sa faca figuri,ceva spire in scurt,nici mie nu mi-a venit a crede dar am intalnit,dar la mine se incalzea finalul linii

Link spre comentariu

traf schimbat ..cu primul tot asa facea ..final linii schimbat ..tensiuni normale ..mesurate ...o sa vad maine sa schimb filtraje pe bara care nu le am schimbat :(

Link spre comentariu

dacas tensiunile ok pune sasiul pe alt tub si vezi daca merge ca ai zis ca ai pus memoria de pe alt sasiu identic

posibil si deflexia cu defect 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

nu cred sa fie bobina deflexie defecta,imaginea e totusi dreapta, nu cumva a fost schimbat tubul si a fost legata bobina aiurea baleaj horizontal la baleaj vertical si invers,sau o fi vre-o bobina de deflexie cu ceva diode pe ea,cu probleme,sau s-a dezlipit vre-un fir si legat aiurea ,ori vre-o infasurare horizontal rupta ,deci verificati infasurarile bobinei deflexie

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări