marius.dumi Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Salutare ! Cu ce as putea alimenta amplificatorul de mai jos pentru a-l putea folosi in casa ? Am incercat cu o sursa mai veche (300w, 12v 17A), dar la nici un sfert din volum statia intra in protectie. Ce alimentare imi recomandati ? Minim cati amperi i-ar trebui ? Ar merge cu un traf mai mare ? Statie: Konig kb 150 300w (am impresia ca e no name, nu am gasit nimic pe net despre ea) Difuzor Subwoofer 10 inch Peiying PY-BC250 Multumesc ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 EEEHEEEEEiiiiiiii,acolo trebuie amperaj nu gluma,cauta tot o sursa de calculator dar una zdravana de 25-30a nu din astea facaturi (desene animate) cu trei piese in ele. Link spre comentariu
Mircel Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) Cu ce as putea alimenta amplificatorul de mai jos pentru a-l putea folosi in casa ? Multe astfel de amplificatoare au în compunere un convertor de tensiune care face din 12 V ai bateriei +24V, 0, -24V (a doua poză). Dacă ești în stare să identifici ieșirea din acest convertor a celor 3 tensiuni (+24V, 0, -24V) atunci îl alimentezi dintr-o sursă exterioară cu aceste tensiuni. Sursa poate fi aceasta: (Prima poză) Editat Martie 30, 2015 de Mircel Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 cu conditia sa aiba traf cu iesire simetrica,si sa nu depaseasca tensiunea de admitere a condensatdarelor. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Merge foarte bine amplificatorul alimentat si dintr-o sursa atx chinezeasca, cu,,,, conditia sa fie sursa aia chinezeasca ceva mai serioasa, asa cum s-a zis si mai sus Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Cauta o sursa sanatoasa (ceva de firma care sa duca vreo 20 de amperi pe linia de 12V) si pune un consumator si pe linia de 5V macar. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 sursele mai vechi sunt mai sanatoase. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Sursele mai vechi erau proiectate pentru consumatori mari pe linia de 5V. De ce nu ne informam inainte sa postam? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 domnule .......ca nici nu stiu cum sa va denumesc am acasa zeci de surse vechi care scot si 25-30a la tensiunea de 12v,si aici vorbesc de unitatile acelea foarte grele poate ca avea si 20kg una. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Va rog sa faceti poze sa vedem si noi. Ca si eu am vreo doua surse vechi pe acasa care au doar cativa amperi pe linia de 12V "grosul" fiind pe cea de 5V. Pana la Pentium 4 procesoarele erau alimentate din linia de 5V, iar AGP-urile din linia de 3.3V. Dupa dezvoltarea Pentium 4 si ulterior PCIEx s-au schimbat standardele si de la ATX 2.0 incoace liniile de 3.3V si 5V au fost "reduse" pentru alimentarea consumatorilor mari folosindu-se acum linia/liniile de 12V. Si abia la ATX 2.2 sau 2.3 s-a ridicat restrictia de 20A pe linia de 12V. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 sa stiti ca o sa fac,dar maine. Link spre comentariu
marius.dumi Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Cum as iesi mai ieftin ? Sa cumpar o sursa cu amperaj mai mare sau cum a zis Mircel sa identific cele 3 tensiuni si sa cumpar un traf presupun. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Un transformator sanatos cu o punte redresoare si niste condensatori buni cred ca vor avea cam acelasi pret cu o sursa serioasa. Link spre comentariu
marius.dumi Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Saptamana viitoare cand ajung acasa o sa-i fac niste poze. Poate ma puteti ajuta sa identific cele 3 tensiuni. Un link cu un transformator recomandat ? Link spre comentariu
Mircel Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Un transformator sanatos cu o punte redresoare si niste condensatori buni cred ca vor avea cam acelasi pret cu o sursa serioasa. Dar sigur nu vei avea zgomote din sursa în comutație improvizată. „Un link cu un transformator recomandat ?” După ce afli cu ce tensiune trebuie alimentat (cei 24V din exemplul meu au fost doar...o vorbă aruncată-n vânt) comanzi un transformator toroidal de la Petra (http://www.petra-toroid.ro/) sau de la un magazin de electronice din orașul tău sau magazin on line: Adelaida, Tehnoelectric, Mivarom, „Piese electronice”, ConexElectronic, Tme.eu/ro ș.a. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum