Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ma apuc de pescuit

daniels

Postări Recomandate

S-a deschis sezonul,am fost saptamana trecuta de vreo 3 ori si in afara de cateva fate ..nimic.E plin Oltul si baltile de pescari,dar capturi mai rasarite in zona ioc.Din ce am auzit eu bineinteles.Anul trecut a fost un an slab sper ca anul asta sa nu fie la fel.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Am o întrebare pentru cei care au văzut multe și au auzit multe în domeniul asta.Care este riscul atunci când cumperi o lanseta sau o mulineta la mana a doua? Ce defecte ascunse pot avea?Cam in toate amintirile am văzut că acele scule au fost folosite de 3, 4 ori. Mie mi s-a părut cam ciudat.

Link spre comentariu

Si pe mine ma prins "microbul" asta de mic copil....asa inveti sa ai ...rabdare(multa ...ff.multa)! :aplauze  Referitor la mulineta second-hand,desigur,uzura mecanica este foarte importanta...mai ales a "franei",daca prinzi ceva "baban"(mare) si incepe sa traga firul..."frana" are rolul de a lasa pestele sa traga firul mai greu,scopul este sa-l obosesti,si sa ia o "gura"de aer si astfel treaba este 50% rezolvata! Restul de 50% este chestie de indemanare pana ajunge in juvelnic respectiv pe masa! Oricum...cu timpul ai sa vezi cum capeti experienta...vrand-nevrand! Din propriile greseli ai sa inveti...multe!! Oricum,vei fi fericit cand vei fi apeciat de sotie...si constata ca nu ai pierdut timpul "degeaba"! :dsgfds  Oricum,pentru inceput du-te pe o balta unde chiar este peste,ca sa nu fii dezamagit din prima si astfel sa renunti de la inceput! Presupun ca si mananci peste...am unii prieteni care desi pescuiesc nu le place pestele! :ras:

Link spre comentariu

Nu cumpar decat nou,am avut surpriza sa sumpar o varga care a avut varful schimbat si cand dau si eu odata de peste peste 1kg atunci sa vezi cum se indoia si ce nasol se comparta.Acasa cand am legat o sticla cu apa de carlig si am inceput sa o arcuiesc ,asa m-am prins ca defapt nu avea actiune decat in varf si tronsonul 1(erau de slaba calitate fata de restul tronsoanelor).

Link spre comentariu

In varf dar si cu restul ,trebuie ca arcuita sa faca o parabola ,ori la mine era ceva de genul "o teava "si un varf .

Pe scurt se arcuia numai din primele 2 tronsoane ,la intepat era OK dar in dril si la scos nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări