loleksibolek Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) S-a deschis sezonul,am fost saptamana trecuta de vreo 3 ori si in afara de cateva fate ..nimic.E plin Oltul si baltile de pescari,dar capturi mai rasarite in zona ioc.Din ce am auzit eu bineinteles.Anul trecut a fost un an slab sper ca anul asta sa nu fie la fel. Editat Iunie 15, 2015 de loleksibolek Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Am o întrebare pentru cei care au văzut multe și au auzit multe în domeniul asta.Care este riscul atunci când cumperi o lanseta sau o mulineta la mana a doua? Ce defecte ascunse pot avea?Cam in toate amintirile am văzut că acele scule au fost folosite de 3, 4 ori. Mie mi s-a părut cam ciudat. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Si pe mine ma prins "microbul" asta de mic copil....asa inveti sa ai ...rabdare(multa ...ff.multa)! Referitor la mulineta second-hand,desigur,uzura mecanica este foarte importanta...mai ales a "franei",daca prinzi ceva "baban"(mare) si incepe sa traga firul..."frana" are rolul de a lasa pestele sa traga firul mai greu,scopul este sa-l obosesti,si sa ia o "gura"de aer si astfel treaba este 50% rezolvata! Restul de 50% este chestie de indemanare pana ajunge in juvelnic respectiv pe masa! Oricum...cu timpul ai sa vezi cum capeti experienta...vrand-nevrand! Din propriile greseli ai sa inveti...multe!! Oricum,vei fi fericit cand vei fi apeciat de sotie...si constata ca nu ai pierdut timpul "degeaba"! Oricum,pentru inceput du-te pe o balta unde chiar este peste,ca sa nu fii dezamagit din prima si astfel sa renunti de la inceput! Presupun ca si mananci peste...am unii prieteni care desi pescuiesc nu le place pestele! Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Nu cumpar decat nou,am avut surpriza sa sumpar o varga care a avut varful schimbat si cand dau si eu odata de peste peste 1kg atunci sa vezi cum se indoia si ce nasol se comparta.Acasa cand am legat o sticla cu apa de carlig si am inceput sa o arcuiesc ,asa m-am prins ca defapt nu avea actiune decat in varf si tronsonul 1(erau de slaba calitate fata de restul tronsoanelor). Link spre comentariu
of-of Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Pai in varf trebuie sa aiba actine, daca are, ce scria pe ea, fast, medium, etc ? Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 In varf dar si cu restul ,trebuie ca arcuita sa faca o parabola ,ori la mine era ceva de genul "o teava "si un varf . Pe scurt se arcuia numai din primele 2 tronsoane ,la intepat era OK dar in dril si la scos nu. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Uite in imaginea de mai jos cum se clasifica lansetele in functie de actiune. Acuma depinde de fiecare cu care se impaca mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum