Radiotelegrafist Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 eu locuiesc in campia dunari la 30km de dunare si am aici o balta ce se intinde pe cativa zeci de km nu am de parcurs decat vreo 500m pina la balta, chiar ieri am fost si nu am luat decat 5 carasi,ce sa mai zic decat ca apa este foarte rece deci mai trebuie asteptat. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 18, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Tatal meu era din Giurgiu, Cand mergeam acolo ne duceam la pescuit pe balti ,canale de irigat, umblam pe toate campurile. El era pescar pasionat, eu abia cuma incep. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 pai sunt aproape de giurgiu cam la vreo 60km sigur stie sau stia de oltenita ca vad ca ai vorbit de el la timpul trecut. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 18, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Cum se prepara mămăliga? Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 In sute de feluri,cauta pe gogu.Sunt la retete de te doare capul.Unii fac doar din malai,altii combina malaiul cu faina,altii pun ou,atractanti,fiecare e il taie capul si i se pare ca a tras pestele mai bine.Iar cand povesteste altora fac si aia la fel cu rezultate,,spectaculoase" Link spre comentariu
giliman66 Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Dle Giongiu, Va raman recunoscator daca ne puteti recomanda - cel putin mie ca incepatotor, dar sun convins ca sunt si altii interesati de un loc in Delta care sa fie acceptabil dim mai multe puncte de vedere (zona pentru pescuit, cazare , agrement, perioada optima pentru pescuit). Din ce am citit pe net toate locurile de cazare/pescuit sunt la superlativ dar am oarecare retineri ca nu este chiar asa. Va multumesc, Link spre comentariu
Mondan Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Petru initiator: <un gram de practica face catt o tona de teorie.> Daca ai telefon <smecher> posteaza cate o poza cand mergi la pescuit. Si spunem atunci care e problema. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 La Boldesti Gradistea de Prahova a fost cineva ?? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 acolo se duc cei din zona. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Petru initiator: <un gram de practica face catt o tona de teorie.> Daca ai telefon <smecher> posteaza cate o poza cand mergi la pescuit. Si spunem atunci care e problema. Abia astept, de cateva duminici ma tot straduiesc, dar nu m-a lasat vremea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Tatal meu era din Giurgiu, Cand mergeam acolo ne duceam la pescuit pe balti ,canale de irigat, umblam pe toate campurile. El era pescar pasionat, eu abia cuma incep.E un sport frumos,e bine sa ai un guru ,cu experienta.Daca nu fumezi ,risti sa te apuci.E un sport al rabdarii si are multe secrete,care se invata din practica,eu am facut praf de trei ori echipamentul de pescuit,adica distrus tot de mine,de nervi.Ai mare grija,te arde si la buzunar,depinde ce pescuit vrei sa practici.De anul trecut ma pasioneaza mai mult pescuitul la rapitor,e mai simplu,echipament mai putin,cind ma duc la crap,am senzatia ca ma mut.Evita sa mergi la pescuit Duminica,pe balti amenajate,o sa vezi de ce,in timp.Fir intins Editat Aprilie 25, 2015 de viobio Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 eu dau la lanseta si la undita si nu este scump deloc la cat costa aceste scule,ca doar nu o sa iau din alea de enspe mii de euro.iar momeala mio produc singur,rame, viermisori,etc. Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Evita sa mergi la pescuit Duminica,pe balti amenajate,o sa vezi de ce,in timp.Fir intinsAsa este, a devenit o afacere rentabila pentru proprietarii de balti.Cert este ca a devenit un obicei faptul ca se prinde bine o data sau de doua ori, primavara, apoi greu sau deloc. Este cunoscut faptul ca in cursul saptamanii se prinde peste, daaar sambata si duminica cand sunt cei mai multi pescari pe balti(cele cu plata)parca si pestele se "odihneste"!!!Chiar asa?! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 eee se odihneste,au ei grija sa le dea de mancare la peste si ei sunt satui deja,nu mai au ei nevoie de rama ta din ac. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 Astazi am ajuns pe balta si am stat 4 ore. Toate 4 au fost pe ploaie. Am prins 3 pesti - aici li se spune oblete- in total cam 400 g. Amicul cu care am fost a dat la lanseta si a luat 7 carasi frumosi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum