Vizitator ghinion Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Buna ziua ! Am un uscator de rufe Electrolux si as dori daca se poate sa-mi recomandati un service de incredere in Constanta sau Mangalia.Uscatorul s-a oprit in timpul programului si nu se mai alimenteaza .Mentionez ca nu este vorba de o defectiune la priza sau probleme cu reteaua electrica .Pur si simplu a ”murit”.Avand o experienta nefericita cu cei de la reprezentanta nu as dori sa mai solicit serviciile lor.Daca cineva imi poate oferi informatii referitor la problema cu care m-a confrunt as fi recunoscatoare ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 pana la urma vrei sa-l repari tu sau sa-l duci la un service? Link spre comentariu
Vizitator ghinion Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) Ei doamne cum sa il repar eu .Am ceva indemanare ,dar cand vine vorba de lucruri ce functioneaza pe curent.....Caut pe cineva care sa se priceapa .Ca sa fiu mai exacta.Acesta este al 2 lea uscator Electrolux acizitionat.Cand s-a defectat primul am sunat la reprezentanta am dat toate detaliile inclusiv codul exact al produsului si simptome.Au fost promti nu am ce sa zic.A sosit domnul.L-a desfacut.l-a curatat de praf.L-am pus in functiune si a zis .Nu am timp sa stau dar este gata .Taxa 50 ron deplasarea si 150 ron manopera. Achitat.Pun rufe la uscat si ce sa vezi nu functioneaza .Precizez ca incalzea, dar la sfarsitul programului rufele erau umede si fierbinti.Sun din nou.Vine alt domn il ”mestereste”.In ambele cazuri m-a intrebau pe mine ce leduri trebuie sa se aprinda si cum functioneaza.Nu-i bai ,multe modele ,uscatoarele nu sunt foarte des intalnite.Zice ca nu stie exact care este problema ,va merge sa se documenteze.Taxa 150 ron.Sigur ,fraiera eu ca am achitat.Vine domnul dintai si zice ”cred ca este placa de memorie va costa 450 ron +200ron manopera.Zic ”k imi garantati ca se repara..Zice nu. M-am suparat si am cumparat altul.Sa nu credeti ca sunt carcotasa .Aceeasi problema am avut-o si cu aerul coditionat aceeasi meseriasi . Nu mai racea si un an au incarcat de 2 ori cu freon.Veneau stateau 10 min ziceau gata.Am gasit pe altcineva, care cand l-a incarcat a stat 40 min.a verificat si a zis este compresorul va ceda. A avut dreptate .Pentru ca a fost suprasolicitat s-a ars .Deci daca cei de la reprezentanta erau de meserie faceau o diagnosticare corecta la timp ,inlocuiam piesa si nu as fi fost nevoita sa cumpar alt AC.De aceea acum caut pe cineva care se pricepesa repare uscatoare si as dori sa stiu macar teoretic daca ati mai intalnit o situatie asemanatoare ,despre ce este vorba. Editat Martie 30, 2015 de ghinion Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Vă sfătuiesc să puneți un anunț la secțiunea Bazar - ElectroJob, în care menționați că doriți să vi se repare contra cost acele uscătoare. Menționați orașul de domiciliu și poate un membru al forumului din zona dvs. vă poate ajuta. Oricum acea firmă ce v-a luat banii pe nimic trebuia reclamată la OPC. Ar trebui să menționați tipul exact de uscător (modelul) și eventual să postați o fotografie cu el. Link spre comentariu
Vizitator ghinion Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) Multumesc!Primul uscator l-am dat de pomana.Daca scoteai garnitura din spate de la furtunul de evacuare mergea, numai ca eu nu puteam sa-l tin in bucatarie deoarece tot aburul iesea in casa.M-am gandit sa reclam reprezentanta la OPC dar nu m-au taxat abuziv.50 ron deplasarea de la Constanta la domiciliu,100 ron taxa de constatare.Desi logica mea spune ca se plateste la solutionarea problemei sau cel putin asa ar fi corect,asta tinand seama ca era aceeasi firma.Insa cred ca este vorba de neprofesionalism sau dupa parerea mea nu este nici o rusine ca nu stii ,dar spunei omului ca sa stie ce are de facut .Uscatorul iesise din perioada de garantie dar la aer era valabila deci nu prea am avut de ales desi m-au taxat si pentru deplasare si constatare si freon defiecare data.Dar asta este.Sau poate am eu ghinion.Este adevarat ca uscatoarele au fost folosite intens ,fiind doamna scama” un bebelus si 2 pisici cam a mers de 3-4 ori pe zi dar fara sa fie supraincarcat .Avand si experienta anterioara chiar am avut grija de produs fiindu-mi indispensabil.De accea as vrea sa se ocupe cineva care se pricepe. Nu prea este k ca la fiecare 5 ani sa cumpar alt uscator zic eu. Editat Martie 30, 2015 de ghinion Link spre comentariu
Vizitator surubel Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Buna ziua, ce face uscatorul?Merge bine? Sa stiti ca la uscatoarele de rufe au cateva sigurante.Dar se poate usca si condensatorul motorului care antreneaza civa. Deci merge acu? Link spre comentariu
daktari Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 D-na daca doriti pot veni la d- voastra se repara sunt din zona , eu zic ca am reparat uscatoare am experienta da- ti un mesaj Link spre comentariu
Petre Marian Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Salut. Probleme la un uscător de rufe Haier care nu mai face căldură. Am verificat rezistenta ( este buna) am verificat placa de comanda ( nimic ars), releul termic este bun , suspectez unul din cele doua NTC-uri. Unul este montat in fata lângă ușa, celălalt este montat pe soclul rezistentei lângă releul termic . Problema este ca nu știu ce valori trebuie sa aibă .cel de lănga ușa are undeva la 13 kohm la temperatura camerei și dacă îl încălzesc rezistenta acestuia ajunge undeva la 2 kohm. Celălalt are valoarea de 57 kOhm și încălzit are tot așa 2-3 kOhm. Mă poate ajuta cineva cu vreun sfat? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Vedeți dacă nu cumva e întreruptă vreo siguranță termică.Orice aparat care dispune de încălzitoare electrice cu rezistență are așa ceva, unele sunt vizibile fiind cu bimetal și borne tip ,,papuc auto,, iar altele sunt tubulare (ca o siguranță fuzibilă) și protejate/mascate sub un tub din fibră de sticlă. Sunt poziționate în imediata apropiere a elementului de încălzire. Link spre comentariu
Petre Marian Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Siguranță este buna, la fel și cele doua NTC....După o noua proba de funcționare am constatat ca încălzește doar în anumite programe. Deci tot ce este legat de rezistenta de încălzire este ok ceea ce mă face sa cred ca are o problema la partea de programare.... Pacient scos la pensie! Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Dacă softul face figuri, poți să-i pui un temporizator și termistat separate și-l folosești mai ,,simplificat,,..... că înainte mai spăla/usca lumea și fără microcontrollere. Link spre comentariu
Petre Marian Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Am sa încerc. .. sper sa nu-mi iasă avion..... Mulțumesc! Link spre comentariu
Petre Marian Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Mulțumesc domnului Validae. Un sfat bun, putina îndemânare și pricepere și uscătorul merge perfect din nou. I-am adaptat un termostat reglabil cu capilar găsit la un rediator electric pe ulei și un releu 220V- 220V-25A cu care comand rezistenta de încălzire. Mulțumesc! Link spre comentariu
Dab Andreea Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Buna,ma poate ajuta cineva cu un sfat??Am cumparat un uscator electolux si cand bag haine albe toate le pateaza ,parca e vaselina.O fi defectiune din fabrica?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum