csl1131 Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 cu ce prg transform eu filmele facute in format .mov in formatil .avi(divx) ??? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=mov+to+avi+converter&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 *pick one :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 avidemux.asigură-te în prealabil că ai codecurile necesare instalate!!!... Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 MP4Cam2AVINu face recompresie si nu are nevoie de codecuri. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Tocmai am convertit din .mov (quick time) in .avi (mpeg4) cu un programel f. bun, FREE. Il cheama RADTools. Stie sa converteasca din orice in orice, inclusiv poze, stiea batch mode, etc. Link spre comentariu
csl1131 Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 RADtools e f bun..ms.. am cautat pe net si asta cam imi place cel mai mult dintre alte 3-4 Link spre comentariu
Vizitator Sorin.Iassy Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 Internet Video Converter v.1.3 Final (Free) Verificat de mine, merge ceas. 1)Face conversii diverse ale fisierelor tale, extrage sonorul. Conversia o face curat, fara stricarea imaginii sau sonorului, poti alege diverse setari. 2)Descarca din peste 50 de situri (Youtube, DailyMotion etc.), precizezi tu extensia .flv cand dai paste... ; are player integrat FLV, dar daca vrei iti face apoi conversia in .avi, .mpeg etc. Este una dintre uneltele de care nu ma pot lipsi. http://ivcsoft.free.fr/ Cele bune tuturor. Link spre comentariu
Vizitator floob Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Daca aveti instalat QuickTime Player 7, se poate face export direct in avi comprimat sau nu, folosind File..Export..Calitatea este foarte buna.Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum