Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de putere

Postări Recomandate

Va salut,cu respect! Detin 4 perechi tranzistori MJL4302/4281 si as vrea sa ii pun la treaba! Obiectivul pe care mi l-am propus este sa obtin un amplificator de calitate superioara si putere pe masura! Pt asta,v-as ruga respectuos sa imi propuneti o schema verificata sau ceva ce ati construit si de care sunteti foarte multumit! Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Darden

3

• Radiotelegrafist

2

Top autori în acest subiect

Detin 8 bucati,as vrea sa pun 4 pe canal,daca tot ii am,atunci ar creste si puterea! Trafurile de care dispun sunt de cca 35 volti,dar in alternativ....ajung pe la 50 volti in continuu,am uitat sa specific si acest lucru! Multumesc !

Link spre comentariu

ok o sa caut o schema sa se adapteze la traful pe care il ai.(traful pe care il ai este toroidal?ar fi buna o poza sa vad diametrul sirmei din secundar.

acum sa nu ma crezi prea indiscret,crezi ca vei reusii sa faci asemenea amplificator cu asemenea traf?

Link spre comentariu

Nu este toroidal,sunt ceva trafuri recuperate din amplificatoare cu rsn-uri si stk-uri,statii destul de puternice,sarma este destul de groasa,sunt la serviciu pana maine,nu pot da mai multe detalii despre grosimea acesteia,eventual revin maine cu ceva poze! La ce va referiti? De ce sa nu pot realiza amplificatorul? Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări