mac01 Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 (editat) Scara nu se rupe deoarece vangurile sunt scurte, plus ca este construita tip spirala cu doua podete de odihna. Are cinci trepte, urmeaza podet de odihna, doua trepte, iar podet de odihna si ultimele cinci trepte. In toate cele patru colturi ale podetelor de odihna pleaca cate patru stalpi din metal de 40/40mm prinsi fiecare in patru puncte de cimentul din fundatie, cu dibluri din metal. Mobila, masina de spalat, frigiderul, etc...au fost urcate tot de patru oameni...deci tine fara probleme! Vibratii nu sunt deloc...si nici nu se aude nimic cand pasesti pe ea. Scarile lungi cu multe trepte si fara podete de odihna nu sunt pe gustul meu...mi se par obositoare si destul de periculoase....exact ca cele de la bloc. Editat August 1, 2017 de mac01 Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Buna seara scara este gata,nu am montat treptele din fag ,inca mai lucrez cu mortar (tencuesc,pun flise gresie) acum ma ,,framinta,,o parte din golul de scara1mx1mvoi monta pardoseala din sticla . Am gasit -sticla laminata 3x10 mm+folie1mm comerciantul spune ca va trebui un cadru metalic apoi lipita cu un adeziv, si suporta vreo 750 kg, 215 euro ,,piesa,,si 100 euro montajul(mi se pare mult). Spuneti-mi daca stiti ce adeziv se foloseste,si daca poate fi montatin regim de amator. multumesc Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Silicon? Daca este cadru metalic cel cu intarire neutra. Intrebarea este: ai bazin cu rechini, dedesubt, de ce sticla? Link spre comentariu
v67 Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 pentru a patrunde lumina in zona parterului (cind am hotarit nu stiam cit costa) Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Incearca cu leduri... si alea fac lumina. Link spre comentariu
Aelfo Postat Mai 29, 2020 Partajează Postat Mai 29, 2020 La 22.11.2017 la 20:17, v67 a spus: pentru a patrunde lumina in zona parterului (cind am hotarit nu stiam cit costa) Pentru a ilumina scara se pot monta leduri pe contratreptele de la scara sau spoturi in lateral (in perete) si cu senzori la prima si la ultima treapta. Te pot ajuta cu un controler de iluminat trepte, realizat de mine si testat de mai bine de 7 ani la diversi clienti din Romania. Totul se poate personaliza, un exemplu ar fi acesta: https://www.youtube.com/watch?v=eBfBVdUn5I0 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum