tepeleacatalin Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 buna dimineata.....intrebare....cand scot capacul desfac suruburile care prind capacul?.....glumeam oricum voi verifica totul...tensiuni conzi...doar nu il desfac in fiecare zi va tin la curent..... din cate stiu exista o bobina cu miez reglabil in serie parca cu bobinele de baleiaj orizontal ....pe vremuri reglam defazajele din acea bobina.....probabil ca condul serie cu bobinele e cam dus.....daca imi aduc bine aminte....interiorul a fost curatat bec acum ceva timp cand l-am reparat....era mort in drum spre pubela.....defectul atunci a fost tz final dus...inlocuit si tz si condul de recuperare....la fostul stapan a functionat vreo 2 ani non stop pana l-a ucis o cadere de tensiune dupa ce rezistase eroic la multe astfel de intreruperi cu care ne cadorisea renelul oricum cred ca are si ceva conzi la limita deoarece imaginea este usor zimtata lucru care se vede clar pe imagini stralucitoare cu respect Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Scuzati si dvs. dar de obicei ne adresam celor foarte tineri! Tv-urile din ultima generatie CRT nu mai au acele bobine reglabile si nici macar trimere; reglajele toate sunt din mod service. Cum ati spus si dvs. ca aveti ceva zimtari, probabil aveti un filtraj prost pe o tensiune. Spor! Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 sigur am un filtraj prost...si nu m-am suparat caci nu am de ce...aici invat si multumesc tuturor celor care ma ajuta cu o parere un sfat orice este binevenit cu respect va tin la curent cu evolutia..... catalin Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 buna ziua tuturor sasiul este 11AK36 tensiunea U1 este 113.5 volti la o prima strigare contact imperfect...voi reface si curata toate lipiturile si contactele la bobinele de baleiaj acum si-a revenit si doar am scos cupla de baleiaj orizontal si am pus-o la loc intrebare..pt imaginea usor zimtata ce cond ar putea fi vinovat?.... va multumesc mult cu respect Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 la AK36 cei doi de 470uF din secundar sursa. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 final..ingustarea imaginii intr-o parte a fost cel mai probabil datorata unui contact imperfect schimbat in final c610, c822, c823, c643.....zimtarea imaginii a disparut....acesti conzi erau obositi multumuesc tuturor pt ajutor cu respect catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum