alex26 Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Buna ziua. Am acasa un Tv Led Sharp de 32 inch si acum cateva zile, dupa vreo 4 ore de functionare imaginea avea niste flashuri de lumina la un interval de 1 sec. Aseara in timp ce ma uitam pe un canal hd, pe 3/4 din imagine au aparut niste linii, peste imagine, si la fel pe toate canalele hd. Daca schimbam pe un canal analog imaginea era ok. Televiziunea este de la Digi Tv , iar tv-ul are decodor DVB-c. Care ar putea fi problema. Va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 (editat) Tv Led Sharp de 32 - model , sasiu ... ? Pune o foto clara cu ... imaginea. Editat Martie 28, 2015 de leoncris Link spre comentariu
alex26 Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Acum scriu de la servici si nu stiu modelul. Ma gandeam ca ar putea fi un defect comun. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Acum scriu de la servici si nu stiu modelul. Ma gandeam ca ar putea fi un defect comun. si ne lasati pe noi sa ghicim defectele Link spre comentariu
alex26 Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 Modelul este LC-32LE510E. Deocamdata merge totul ok. Cand apare defectul, voi face o poza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum