Vizitator kY7z Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 iaca am shi io o ideepunetz acilea :lol: (linkuri, alea alea) cu tot ce-i trebe unui incepator sa shtie ca sa-shi faca neshte boxe 8) shi io vreau sa-mi fac doua boxe da vreau sa invatz intai cum se fac uff....asta-i viciu de-acu :lol: ash dormi cu o boxa in pat :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 mai bine, ce-ar fi sa te apuci sa citesti un pic pe forum....., nu cred ca o sa-ti ia foarte mult timp, si asa mai inveti si tu ceva pe langa. Parerea mea :wink: ..... Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 1, 2004 Partajează Postat Decembrie 1, 2004 da mai, am citit ogramada di pi forum, da nici nu shtiu exact ce-s decibeliila boxe nu shtiu ce-i ala driver :lol: inpendantza nush ce-i aia Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 1, 2004 Partajează Postat Decembrie 1, 2004 http://www.google.com ....... :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum