Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Detin un modul de alarma auto, sau ma rog...ce a ramas din el Si astazi, ca tot voiam sa fac un bc pentru masina mea, aveam nevoie de un atmega si nu gaseam, din intamplare am dat peste acest modul si am vazut ceea ce pare a fi un microcontroler, l-am asociat imediat cu un atmega vazand ca are 28 de pini, dar bine-inteles, nu sunt sigur. Ce scrie pe el, pare a fi patentat de firma care a facut alarma, nicidecum numele uC-ului. "Eaglemaster ED0563AC03" Iar modelul alarmei este "Eaglemaster CL1800" Precizez ca pe internet nu am gasit nimic, nici o schema, sau o foaie de catalog Niste sfaturi? Atasez si niste poze Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Pare mai degraba un circuit integrat custom, cu firmware 100% hardware, sau cel mult PROM, decat uC. nu este exclus insa sa fie si un uC programat si serigrafiat ulterior de firma care a produs alarma cu acel inscris, fiindca este amplasat pe soclu. Link spre comentariu
Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Este o firma din china, ma insel sa gandeasca ei asa de departe, imi amintesc ca alarma a fost una ieftina, in jurul a 100 de lei... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum