Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire difuzor

Vizitator Master01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

5

• Kuki

4

• Mircel

4

• Radiotelegrafist

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Master01

Şi cum asculţi muzică în acel difuzor?

Ce program foloseşti?

Nu inteleg foarte bine intrebarea, muzica o poate reda chiar si browser-ul, daca se instaleaza anumite plugin-uri, asta pe langa sutele de media playere existente

Calculatorul avea un difuzor prea mic care abia la volum mare reusea sa se faca auzit, difuzor conectat la placa de baza implicit la placa de sunet

Nu toate calculatoarele vin cu difuzor

Momentan suna ok difuzorul cu membrana de hartie, gauri avea carcasa nu a trebuit decat sa il prind cu suruburi, cand o sa am timp o sa incerc sa-i construiesc o mini carcasa, nu am prea mult spatiu...

Uite aici difuzor de calitate. Desi e de putere mica daca-l pui si intr-o boxa chiar artizanal facuta din carton gros suna excelent. Posted Image

Din pacate pare destul de adanc si nu am prea mult spatiu, mai ales daca vreau sa-i fac si o carcasa, multumesc oricum

Link spre comentariu

Se poate incerca si la service-urile audio-video. Unii au televizoare defecte pe care le tin pentru piese. Se pot recupera difuzoarele de la vreun televizor mai serios..

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

ceva difuzoare mai am eu aici, poti alege de acolo dupa dimensiuni si date tehnice si specificatii electrice forma etc Posted Image

Posted Image

Doar ca alea mari de TV mai mari decat primul belgian din mesajul meu anterior nu cred ca-i incape in carcasa pc-ului lei pt ca am impresia ca e ceva brand al lui.

Eu totusi nu as pune difuzor mare in carcasa pc-ului pt ca vibratile ar putea afecta componentele. Insa unele sisteme au ca si laptopurile difuzor intern inclus onboard adica, nu buzzer ci difuzor ce scoate sunetele din placa de sunet muzica etc. Calculatorul tau are macar preamplificator inclus? daca da atunci poti asculta in difuzor direct fara amplificator cum este si-n cazul meu. Poti stii asta daca se aude totusi destul de tare muzica in difuzor conectat direct la iesirea pc-ului sau unde conectezi tu de fapt difuzorul.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu
Vizitator Master01

Multumesc pentru oferta vasta, am cam terminat prima faza(inlocuitul difuzorului), mai am de facut o carcasa si cam atat. Sunetul se aude multumitor. Da, calculatorul este brand, cu difuzor inclus care este legat la placa de sunet.

Ca o curiozitate, as fi putut pune asta:

MONACOR SPX-31M

Fara probleme?

Editat de Master01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări