daniel_88 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 chiar va rog sa va abtineti celor care nu au chef de mine (ci daca vrei sa imi raspunzi raspunde la ce intreb) sunt satul de profesori nu mai umpleti toate subiectele cu paginii pline de... dute la un electrician sau dute si cumparati "du-te", "cumpara-ti".... http://www.elforum.info/topic/104227-s%C4%83-ne-corect%C4%83m/ Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 (editat) nu pot sa ma duc acum sa incep iar 1-6 imi cer scuze tuturor pentru problema asta:(( UDAR scuze si tie. (nu am vrut sa te ranesc) "glumesc" ) ce imi recomandati pentru anti scurtcircuit si montarea clestiilor gresit polarizati? Editat Iunie 11, 2015 de kotezzyno Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Poţi face un circuit simplu, cu un releu şi o diodă înseriată cu bobina. Contactele releului să fie de tip NO, prin ele treci curentul de încărcare. Dacă inversezi cleştii, bobina releului nu va fi activă, iar prin contactele deschise nu va trece nici fărîmă de curent. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Este buna ideea lui @ratza, problema e ca o sa vina inca un val de 20 de intrebari, o sa trebuiasca si schema, si uite asa o luam de la capat ... Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 ce romantic esti Daniele! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Mai sensibilule, ti-am dat cel mai bun sfat, sa faci schema cu tiristor la care ai atat documentatia cat si comentariile cu diverse modificari pt a se adapta mai bine la necesarul fiecaruia. Nu-mi pasa de persoana ta, dar as dori sa termini odata proiectul. In loc sa mai pui mana pe carte sa te prinzi si tu ce este tensiunea si curentul (mai si te lauzi ca ai facut instalatia electrica acasa) te tot plangi ca la gradinita ca toata lumea are ceva cu tine. Ce nu ai inteles, nu exista situatia in care sa calculezi exact tensiunea in secundarul unui traf la care sa ai un anume curent de incarcare. In primul rand ca tensiunea la retea nu este constanta. Si pt ca influenteaza rezistenta bobinajului din primar si secundar. Dar poti pune si diode foarte diferite, unii le pot pune usor subdimensionate iar altii le pot pune mult supradimensionate. Si trebuie sa ai grija de supraincarcarea bateriei. Multe montaje se pot face cu piese recuperate, asa ca nici pretul nu ar fi o problema. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 ce romantic esti Daniele! Stiu, merci merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum