ciupacabra Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 va rog,daca se poate :din mufa vga (laptop) sa vad imagine pe un televizor vechi cu tub (rca) am mufele,taiate din alte cabluri,respectiv mufa vga si mufa rca. pe tv ma gandesc sa vad imaginile pe AV. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Nu merge asa simplu. Eu am folosit in acest mod acum citiva ani. Trebuie lucrat si la partea HW si la partea SW si cred ca nici nu merge direct pe mufa video (complex). Trebuie sa intri pe o intrare cu componente separate cum ar fi mufa SCART. Ceva detalii gasesti pe net, de exemplu aici:http://members.optusnet.com.au/eviltim/scart.htm. Altfel nu merge, cred ca te-ai convins si tu cautind pe net. In functie de capabilitatile placii video, cu SW-uri speciale s-ar putea sa poti scoate un VideoComplex pe un singur fir dar calitatea v-a fi mediocra si riscul de defectare al TV-ului sau placii video foarte mare. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 sunt aparate special pentru treaba asta de vanzare. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Nu vad legatura dintre subiectul topicului si sectiunea "Audio pentru PC"! Link spre comentariu
Postări Recomandate