ibi aurelian Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Salutare tuturor !!! Am gasit prin "cutia" unui prieten acest amplificator,ruginit,cu multe piese nefunctionale,l-am curatat,dar multi resistori si transistori sunt vechi si nu se mai vede ce scrie pe ei. As fi tare recunoscator daca cineva m-ar ajut cu schema acestuia. Editat Martie 26, 2015 de ibi aurelian Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Dupa radiator pare a fi de la Electronica Industriala de 2x35 w daca nu ma insel, cu radiatorul si tranzistorii pozitionati in spate in afara amplificatorului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Acel montaj nu se merita restaurat, foloseste insa radiatorul, si finalii (daca sint buni), ia o schema de pe forum, este mult mai bine si practic. Link spre comentariu
ibi aurelian Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 Acel montaj nu se merita restaurat, foloseste insa radiatorul, si finalii (daca sint buni), ia o schema de pe forum, este mult mai bine si practic.M-am gandit si eu la lucrul asta,dar trebuie alt cablaj... Pana la urma asa o sa fac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum