baupericol Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Am spart displayul la acest tv cu panel LC320WXN-SCB1 si vreau sa il inlocuiesc cu un panel samsung lta320ab02.. Ambele aceiasi rezolutie , ambele t conuri la aceiasi tensiune , configurat pin cu pin numai ca imaginea apare dubla.....pe verticala . Adica am meniul din cinci icoane pe mijloc am o prelungire in jos cu alte 5 icoane ale aceluiasi meniu si in sus la fel..Scrisul se vede dublat cu noante de culoare... Va rog frumos un sfat... Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Postati poze cu manifestarea panelului. Link spre comentariu
baupericol Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Am spart displayul la acest tv cu panel LC320WXN-SCB1 si vreau sa il inlocuiesc cu un panel samsung lta320ab02.. Ambele aceiasi rezolutie , ambele t conuri la aceiasi tensiune , configurat pin cu pin numai ca imaginea apare dubla.....pe verticala . Adica am meniul din cinci icoane pe mijloc am o prelungire in jos cu alte 5 icoane ale aceluiasi meniu si in sus la fel..Scrisul se vede dublat cu noante de culoare... Va rog frumos un sfat... uitati fotografii cu manifestare.... Editat Martie 26, 2015 de baupericol Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 v-ati gasit si sharp-ul pe care sa montati alt panel,chassis vestel ce nu permite nici un fel de setare in menu service a panelului, banuiesc ca chassiul este 17mb61-2 puteti incerca ceva softuri toshiba ,sharp,vestel pentru acest mainboard sau defect de display, tcon ,http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2240774.html 1 Link spre comentariu
baupericol Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 este 17mb60-4 Link spre comentariu
baupericol Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 un firmware pt chassis 17mb60-4 pt display samsung ar rezolva problema?.....SI daca aveti unu miar fi de ajutor..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum