Vizitator Eduard Staicu Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Salutare tuturor, Sunt nou pe forum, si nu am specialitate in electronica . o sa fiu cat mai pe scurt posibil. Folosesc acest amplificator de la Logitech (2.1) ce contine pe scurt urmatoarele: doi STMicroelectronics Class-AB, 80W, TDA7295 imperecheati pentru subwoofer doi STMicroelectronics Class-AB, 60W, TDA7296 pentru fiecare canal in parte (stanga , dreapta) un Japan Radio Corporation’s JRC-4565 operational amplifier - acesta este un dual amplificator operational doi voltage regulators a 78M18 and a 79M18 supplying +/- 18 VDC respectively to feed JRC-4565 op-amp from the +/- 26.4 VDC power rail (aici nu am mai tradus din engleza) doi condesatori SamXon 10,000 uF, 35V. Descris in linii mari. Atasat gasiti si cateva imaginii despre cum arata sau puteti gasi mai multe detalii pe google : z2300 amplifier. Mentionez ca aplificatorul are crossover intre canale si subwoofer. Ce doresc de fapt? Doresc sa cunosc parerea unui profesionist in domeniu daca pot inlocui anumite piese de pe placa ( in afara de finalii mentionati) in vederea obtinerii unui sunet mai fidel. si daca exista posibilitatea sa elimin crossoverul de la canale , ramand totusi pentru subwoofer; sau complet? Daca este posibil, eu doresc acest lucru si daca cineva se ofera sa ma ajute apoi fizic sa efectueze lucrarea-inlocuirea pieselor , op-amp, condesatori mai buni etc; doar sa imi spuna cat ma va costa si voi plati. Va multumesc frumos Editat Martie 26, 2015 de Eduard Staicu Link spre comentariu
nelugavrila Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Nu te mai chinui,lasa-l asa cum este,n-ai ce sa-i schimbi.Crossoverul ala de care vorbesti,este de fapt un filtru trece-banda pentru sateliti(adica ii taie un pic basul)daca-l ocolesti, baga bas in sateliti de-i nenorocesti. Link spre comentariu
Vizitator Eduard Staicu Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Nu te mai chinui,lasa-l asa cum este,n-ai ce sa-i schimbi.Crossoverul ala de care vorbesti,este de fapt un filtru trece-banda pentru sateliti(adica ii taie un pic basul)daca-l ocolesti, baga bas in sateliti de-i nenorocesti. ideea este ca pot pune boxe mari pe canale nu cele de la Logitech . Daca nu se poate scoate atunci ramane. Nici macar nu stiu cine face crossoverul.. acel op-amp oare? In schimb, se pot inlocui alte piese pentru fidelitate? condesatorii, etc..? Link spre comentariu
maxente Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Daca tu crezi ca urechea ta vrea mai mult atunci cauta alte boxe Sistemul ala lasa-l asa ca nu ai ce sa mai scoti din el, e facut in general pentru filme si jocuri, pentru muzica ia-ti altceva Cauta un amplificator si niste boxe ceva la mana a doua Poate te ajuta site-ul asta http://power-zone.ro/ sau mai cauti si aici pe forum la vanzari Editat Martie 26, 2015 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum