Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Accesoriu FUS 32. La ce se foloseste?

razvanmarius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• razvanmarius

6

• radu cnc

2

• mihaighe

1

• mircea56

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Adica se ataseaza pe fata frontala a capului de frezat si se conecteaza prin intermediul unui pinion care se pune pe axul coloanei de lucru.

Cu acest accesoriu se poate gauri in mod automat, gaurire cu avans si decuplarea avansului la o adncime care se poate seta, stabili pe gradatia mare a dispozitivului.

Link spre comentariu

Da, este aceeasi. Am spalat destul de mult la ea. Era acoperita cu un strat consistent de vaselina uscata amestecata cu praf depus in timp. Nu a fost folosita niciodata de cand a fost fabricata.

Link spre comentariu

Este clar! A fost data la fier vechi, direct din magazia unde era stocata in stare de conservare. In anii '90, au fost "aruncate" in acest mod sute/mii de accesorii si dispozitive intr-un mod asemanator.

Link spre comentariu

Il am si pe acesta. Sau cel putin asa cred. Sunt mai multe pinioane intr-o cutie, luate cu freza. Unul dintre ele seamana cu ceea ce s-ar potrivi. Fac o poza maine si o pun pe forum.

Link spre comentariu

Dezamagire mare. Nu este ceea ce trebuie. Are dantura diferita de a celuilalt pinion care se afla pe cutia de avans. Cred ca o sa fac unul nou, dar asta mai tarziu, dupa ceva experienta.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am si eu acelasi accesoriu si nu l-am folosit niciodata si cu siguranta nici nu il voi folosi.

Decat sa stea degeaba si sa ma impiedic de el, sau sa il mut de colo-colo, si nu ii deloc usor, prefer sa il dau. Deci daca il vrea careva este disponibil la un pret modic sau schimb cu scule, motor trifazic etc.

post-246971-0-06659500-1492167356_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări