razvanmarius Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Buna ziua, cand am luat freza am luat si accesoriile la gramada, printre care si asta din poze. Ce este si la ce se foloseste? Link spre comentariu
mircea56 Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Este o cutie de avans automat al pinolei capului de frezat.Se ataseaza la acesta. Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Adica se ataseaza pe fata frontala a capului de frezat si se conecteaza prin intermediul unui pinion care se pune pe axul coloanei de lucru. Cu acest accesoriu se poate gauri in mod automat, gaurire cu avans si decuplarea avansului la o adncime care se poate seta, stabili pe gradatia mare a dispozitivului. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 Multumesc ptr informatii. acum arata altfel: Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Multumesc ptr informatii. acum arata altfel: Sa inteleg ca asta din pozele de azi este aia de ieri? bravo te-ai miscat ff repede. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Da, este aceeasi. Am spalat destul de mult la ea. Era acoperita cu un strat consistent de vaselina uscata amestecata cu praf depus in timp. Nu a fost folosita niciodata de cand a fost fabricata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Este clar! A fost data la fier vechi, direct din magazia unde era stocata in stare de conservare. In anii '90, au fost "aruncate" in acest mod sute/mii de accesorii si dispozitive intr-un mod asemanator. Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Iti mai trebuie un pinion si se poate folosi. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 Il am si pe acesta. Sau cel putin asa cred. Sunt mai multe pinioane intr-o cutie, luate cu freza. Unul dintre ele seamana cu ceea ce s-ar potrivi. Fac o poza maine si o pun pe forum. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Asta cred ca este pinionul. Pana nu-l montez nu sunt sigur. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Dezamagire mare. Nu este ceea ce trebuie. Are dantura diferita de a celuilalt pinion care se afla pe cutia de avans. Cred ca o sa fac unul nou, dar asta mai tarziu, dupa ceva experienta. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Am si eu acelasi accesoriu si nu l-am folosit niciodata si cu siguranta nici nu il voi folosi. Decat sa stea degeaba si sa ma impiedic de el, sau sa il mut de colo-colo, si nu ii deloc usor, prefer sa il dau. Deci daca il vrea careva este disponibil la un pret modic sau schimb cu scule, motor trifazic etc. Link spre comentariu
Marin Cristina Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Buna seara! Domnule Pruna, mai aveți accesoriul despre care vorbeați in postare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum