surubarila Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) Sanatate permanenta!Am o "coffee machine" al carei motor,cel care macina s-a blocat in lagarul superior unde vine cutitul.Motorul e de tipul celor folosite in rasnitele clasice de cafea cu lagare semicirculare prinse cu saibe elastice(cu autocentrare) de jugul care strange motorul.Am incercat cu spray degripant,l-am incalzit dar nu cedeaza.Rotorul l-am scos si nu reusesc sa-l deblochez.Va rog un sfat,multam!Scuze lagare semisferice dar sunt sigur ca stiti depre ce e vorba. Editat Martie 25, 2015 de surubarila Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Bănuiesc că s-a gripat din cauză că a fost folosită la măcinat zahăr, cafeaua nu gripează motorul.Țineți-l în alcool concentrat de orice fel câteva ore agitându-l din când în când. Link spre comentariu
riciu Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Eu am patit ceva in genul asta cu un blender. Nu si-a dat drumul cu spray intr-o ora de munca si si -a dat drumul imediat dpa ce i-am bagat partea cu cutitul in apa calda cu detergent de vase. Se invartea ca nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum