dragnea crinu Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Buna seara Va rog sa-mi spuneti unde gasesc o schema pentru Akai VS-465EM.Pe net nu gasesc decat pentru sursa.Am nevie de circuitul de aprindere al displeiului fluorescent.Este mai complicat decat la alte modele. Va multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Atasati o poza cu modulul pe care este amplasat displayul poate va ajut cu asa ceva! Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Măsurați filamentul tubului VFD și prezența celor două tensiuni 4V (filament) și 24V (anodică) Link spre comentariu
traianpop Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 O completare la dl Validae: 4v alternativ si 24v (sau alta tensiune apropiata) cu valoare negativa. Eu asa retin, imi cer scuze daca gresesc. Si cred ca se obtine cu o dioda zenner, care de obicei se arde. La majoritatea, eu am gasit dioda zenner de 27 sau 30 V. Atentie! Nu merg acolo diode zenner tip PL 27(romanesti, IPRS) N-am reparat eu prea multe aparate cu VFD, dar n-am intalnit vreunul cu filament ars(daca n-a fost bagat piciorul in el) Link spre comentariu
dragnea crinu Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Buna seara La filament nu am 4v,am 2,5v,si nu alternativ,ci continu. Pe toti ceilalti pini am -35v.Pinii filamentului nu sunt alimentati direct din trafo sursa ca la alte modele ,ci din montaj de pe placa principala. Deaceea am nevoie de scheme.Displeiul e FV 345G. Nu am gasit nimic despre el pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum